Bahtıkara'nın istifası kabul edilmedi

DNS Larnaka Gençler Birliği, Teknik Direktör Evren Bahtıkara'nın istifasını kabul etmediğini sçıkladı

Yapılan açıklamada yönetim kurulunun kapsamlı değerlendirmesi sonrasında istifanın kabul edilmediği ifade edildi.

DNS Larnaka Gençler Birliği tarafından yapılan açıklama şöyle:

Kulübümüz Larnaka Gençler Birliği'nin AKSA Süper Lig'deki Futbol A Takımı antrenörü Evren Bahtıkara'nın takımdan ayrıldığı yönündeki haberler medyada yer almıştır.

Antrenörümüz, sezonun ilk 7 haftasında takımımızın yaşadığı sakatlıklar ve alınan sonuçlar sonrasında, kulübümüzün ve takımımızın geleceği adına bir değişikliğin faydalı olabileceğini düşünerek yönetimimize ayrılma isteğini iletmiştir. Bu konuyu titizlikle değerlendiren yönetim kurulumuz, yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda bu talebi onaylamamıştır.

91 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan kulübümüz, Futbol A Takımı ile ilgili süreci titizlikle ve hassasiyetle değerlendirmeye devam etmektedir.

Tüm camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.

FUTBOL Haberleri

G. Birliği'nde Mertsan Çakırlı dönemi
“Kulübün kapanmaması için ateşten gömlek giydik”
BTM 2.lig'de ara transfer başladı
Eray Vudalı Cihangir'de
“Bırakıp kaçmak kolaydı, beklemeyi tercih ettim”