Bafetimbi Gomis yeniden Galatasaray'da

Galatasaray, geçtiğimiz senelerde formasını giyen Fransız golcü Bafetimbi Gomis'i yeniden kadrosuna kattı.

DHA'nın haberine göre; Galatasaray, kadro takviye çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, son olarak Ah Hilal forması giyen eski futbolcusu Gomis'i kadrosuna dahil etti.

Yarım sezon artı bir sezonluk anlaşma sağlanan Gomis'in sözleşme bedeli ise 2 milyon 250 bin Euro. Gomis bu sezon sözleşmede yer alan başarı kriterlerini yerine getirmesi halinde kontrat uzatma opsiyonuna sahip olacak.

 

Gomis'ten paylaşım

Öte yandan Bafetimbi Gomis'ten de Galatasaray paylaşımı geldi. Fransız golcü, sosyal medya hesabından Galatasaray antrenman formasıyla fotoğrafını paylaşarak altına, "İyi haberi aldığınız o an... Gülümsemem her şeyi açıklıyor" notunu düştü.

TÜRKİYE Haberleri

Türkiye Kupası'nda grup etabı yarın başlıyor
Fenerbahçe'nin konuğu Konyaspor
Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Brann'a konuk olacak
Bahis soruşturmasında yeni dalga: 27 futbolcu ve 22 hakem daha