Attila Topaloğlu anılacak

Attila Topaloğlu 17. ölüm yıldönümünde anılacak.

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği merhum başkanlarından Attila Topaloğlu 17. ölüm yıldönümünde Cumartesi günü kabri başında saat 11.00’de düzenlenecek törenle anılacak.

Ülke futboluna büyük hizmetleri geçen, önce hakemlik ardından da MHK başkanlığı yapan, daha sonra Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği başkanlığı ve Genç TV’de hakem kararlarını yorumlayarak bunu hayata geçiren merhum Attila Topaloğlu, 17. ölüm yıldönümünde Cumartesi günü kabri başında düzenlenecek törenle anılacak.

Cumartesi sabahı Lefkoşa Kabristanlığı’nda saat 11.00’de kabri başında yapılacak olan anma törenine Topaloğlu’nun ailesinin yanı sıra spor camiası ve sevenleri de katılacak. Yapılacak konuşmaların ardından tören dua okunmasıyla tamamlanacak.

DİĞER Haberleri

CMC’de Wizardt Cup Golf Turnuvası şampiyonu Keith Goddard
İmzalar “Ağaç Yaş İken Eğilir” projesi için atıldı
Attila Topaloğlu kabri başında anılacak
Muhittin Dönmezsoy Anı Yürüyüş Yolu Projesi görüşüldü
CMC'de geleneksel turnuvanın şampiyonu Gülay Garabli