Almanya, Portekiz’e patladı

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) F Grubu'nda bugün Portekiz ile Almanya kozlarını paylaştı. Dev karşılaşma, 4-2 Almanya üstünlüğüyle noktalandı.

EURO 2020 F Grubu'nda Almanya ile Portekiz karşılaştı.

Allianz Arena’daki mücadele, Almanya'nın 4-2'lik galibiyetiyle noktalandı.

Portekiz, 15. dakikada Ronaldo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Almanya, önce Ruben Dias'ın, ardından Raphael Guerreiro'nun kendi kalesine attığı gollerle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Almanlar, Havertz ve Gosens'in arka arkaya golleriyle skoru 4-1'e taşıdı. Diogo Jota, 67'de fileleri havalandırarak farkı 2'ye indirdi.

Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele, 4-2'lik Almanya üstünlüğüyle noktalandı.

İkinci maçında ilk galibiyetini alan Almanya, 3 puana ulaştı. İlk maçta Macaristan'ı deviren son şampiyon Portekiz ise, 2012 yılından bu yana ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonaları'nda mağlubiyet tattı.

AVRUPA Haberleri

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini 2030 yılına kadar uzattı
"Futbolu başka şeylerle karıştırmayalım”
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları başlıyor
Arsenal, Barcelona ve Freiburg kayıpsız zirvede yer aldı
İngiltere Hakem Kurulu, Manchester derbisinde hakem hatası yapıldığını kabul etti