Ali Hoca turnuvasında final zamanı

Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü’nün unutulmaz başkanları arasında yer alan merhum Ali Hoca ölümünün 10. yılında düzenlenen masterler turnuvasında final zamanı.

Girne Belediyesi sponsorluğunda 16-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada Türk Ocağı, Girne, Düzkaya ve Lapta masterlerinden oluşan dört takım mücadele ediyor.

Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı’nda, Futbol Federasyonu’na bağlı hakemlerin yönettiği, Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü, Bölgeler Terfi Müsbakaları (BTM) kurul başkanı Niyazi Güvenir’in de izlediği karşılaşmalarda Düzkaya masterleri ile Lapta masterleri arasında oynanan ve normal süresi 2-2 eşitlikle biten maçı penaltı atışları sonunda 4-3 kazanan Lapta masterleri finale yükselen ilk takım oldu. Girne masterleri ile Türk Ocağı masterleri arsında oynan karşılaşmada normal süresi 1-1 beraberlikle tamamlanan maçı penaltı atışları sonunda 5-4 kazanan Girne masterleri kazanarak adını finale yazdıran taraf oldu.

Turnuvanın final karşılaşmaları bu akşam oynanacak. Final karşılaşmasında Girne masterleri ile Lapta masterleri şampiyonluk mücadelesi verecek. Üçüncülük karşılaşmasında ise Türk Ocağı ile Düzkaya masterleri karşılaşacak.

Turnuvanın ardından Ayandon Meyhanesi’nde düzenlenecek yemekli ödül töreninde takımlara ödüller Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü ve merhum Ali Hoca’nın ailesinin katılımı ile verilecek. 

 

Bugün

18:15 Türk Ocağı Masterleri-Düzkaya Masterleri (Üçüncülük)

19:30 Lapta Masterleri-Girne Masterleri (Final)

 

 

 

 

 

FUTBOL Haberleri

Yılmazköy tarih yazdı
İki kulüp, dört oyuncu disipline sevk edildi
Derbide gülen Çetinkaya: 2-3
1. Lig’de nefes kesen mücadele…
Kemal Uçaner futbola veda etti