Ajax’tan taraftarına büyük jest: Kupayı erittiler

Hollanda Eredivisie Ligi şampiyonu Ajax, kupasını eriterek yıldız haline getirdi ve kombine bilet sahiplerine gönderdi

Yeni tip koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle sezonun büyük bölümünde taraftarından yoksun kalan Ajax, 35. şampiyonluğunu kutlamak için ilginç bir yönteme imza attı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, şampiyonluk kupası eritilerek 42 bin adet yıldız üretildi ve hediye olarak kombine bilet sahiplerine gönderildi.

Ajax'ın kaptanı Dusan Tadic, şampiyonluğu taraftara adadıklarını belirterek, "Taraftarımızı gerçekten özledik, yeniden onların önünde oynamak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hollanda Futbol Federasyonunun, Covid-19 salgını sebebiyle istisna uygulayarak Ajax'a ikinci bir şampiyonluk kupası verdiği bildirildi.

AVRUPA Haberleri

UEFA, Villarreal-Barcelona ve Milan-Como maçlarının ülke dışında oynanmasını onayladı
LaLiga'da Real Madrid, Premier Lig'de Arsenal zirveye yerleşti
UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşaması heyecanı başlıyor
Fenerbahçe'ye Fransız hakem
Şampiyonlar Ligi'nde heyecan başlıyor