Sertoğlu’ndan naklen yayın açıklaması

Sertoğlu’ndan naklen yayın açıklaması

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Northernland Kıbrıs Kupası ilk tur kura çekimi öncesi naklen yayınlarla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Sertoğlu, 7-8 kameralı naklen yayınların ikinci yarı itibarı ile başlayacağını belirtti.

Sözlerine AKSA liglerinde ilk yarı itibarı ile başarılı olan takımları tebrik ederek başlayan Sertoğlu, “İkinci yarı hem Birinci Lig, hem Süper Lig’de puanlara baktığımızda her iki kulvarda da herhalde bu denli bir yarış, üç dört yıldır ben görmedim. İnşallah kavgasız, birbirimizi kırmadan, birbirimize daha sonra yüzümüze bakamayacağımız olaylar yaşamadan, Fair-play çerçevesinde güzel karşılaşmaları hep birlikte yaşarız” dedi.

 

“Bize hazır olduklarını söylediler”

Naklen yayınlarla ilgili açıklama yapan Sertoğlu, “Naklen yayın çok kolay bir iş değil. 7-8 kamera ile yayın yapılacaksa, ben ilgili şirket yetkililerinden ilk yarı sonuna kadar iyice hazırlanıp, eksikleri tamamlayarak bu işe başlamalarını konuştum. Onlar da bizi kırmadı” dedi. Şirketin kendilerine hazır olduğunu bildirdiğini aktaran Sertoğlu, “İkinci yarının başlangıcı ile birlikte kusursuz, 7-8 kameralı naklen yayınlar olacak. Gelecek yıldan itibaren de umarım kalite bir tık daha yukarı çıkacak. Herkes tuttuğu, sempatisi olan takımı, evinde, işinde cebinde güzel izlesin” ifadelerini kullandı.

Sezon başı çıkılan ihaleyi kazanan ÖZFÖZ Trading şirketi, hazırlıklarını tamamlayabilmesi için ligin 4-5’inci haftasına kadar süre istemiş, bu süre içerisinde yayınları Bayrak Radyo Televizyon Kurumu üstlenmişti.

Bu haber toplam 1176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.