Sertoğlu, yeni yol haritası için girişimler yapıyor

Sertoğlu, yeni yol haritası için girişimler yapıyor

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Covid-19 salgını sebebiyle duran futbol ligleri ile ilgili olarak açıklama yaptı. Sertoğlu açıklamasında, bir yol haritası çizilmesi ile ilgili görüşmeler yaptıklarını, önümüzdeki günlerde Bakanlığı ile görüşeceklerini söyledi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Coronavirüs salgını sebebiyle duran futbol ligleri ile ilgili olarak açıklama yaptı. Sertoğlu açıklamasında, bir yol haritası çizilmesi ile ilgili görüşmeler yaptıklarını, önümüzdeki günlerde Başbakanlık Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı ile görüşeceklerini söyledi.

Açıklama şöyle;

"Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Deniz Dana ile bugün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF)’nda bir toplantı gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda futbolun normale dönebilmesi ve geleceğiyle ilgili olarak konuştuk. Görüşme sonrasında Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Arslan Bıçaklı’yı da telefoniyen arayıp bilgilendirdik. Yaptığımız görüşmede; önümüzdeki günlerde Başbakanlık Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı ile yapılacak toplantılar sonrasında alınacak kararlar doğrultusunda bir yol haritası belirleyip spor kamuoyu ve kulüplerimize bilgi vereceğiz."

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.