Sertoğlu: "Bu kararı almak kolay değil..."

Sertoğlu: "Bu kararı almak kolay değil..."

MHK Kış Semineri'nde konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, görevi bırakacağının sinyallerini verdi, 'Belki de bu hakemlere son konuşmam' dedi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen 2017 – 2018 Futbol Sezonu Kış Semineri’nin resmi açılışı bu sabah Grand Paşa Otel’de gerçekleştirildi. Seminerde konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, “Benim hakem arkadaşlara herhalde bu kürsüden son seslenişimdir. Başkanlığımda bu benim herhalde son yılımdır. Görevi başka bir arkadaşa devredeceğim” açıklamasını yaptı. Sertoğlu’nun bu açıklaması, haziran ayındaki yerel seçimlerde aday olacağı yönünde değerlendirildi.

 

"Bu benim herhalde son yılım. Görevi başka bir arkadaşa devredeceğim"

“Benim hakem arkadaşlara herhalde bu kürsüden son seslenişimdir” diyen Hasan Sertoğlu, “Yolun sonuna yavaş yavaş geldik herhalde” diyerek görevinden ayrılacağının sinyallerini verdi. “Tabi, futboldan kopmak kolay değil. Bu kararı almak da kolay değil” açıklamaları ile sözlerine devam eden Sertoğlu şunları söyledi: “1994’te Küçük Kaymaklı’da yönetici oldum. Yönetici olduğum gün dedim ki umarım bu kulübe başkan olurum. 2002’de çok genç yaşta K.Kaymaklı’da kulüp başkanı oldum. Kulüp başkanı olduğum gün dedim ki, umarım bir gün Futbol Federasyonu başkanı olabilirim. 2010’da kulüp başkanlığım devam ederken, ligin daha 7-8’inci haftası oynanırken, tüm kulüplerin oybirliği ile KTFF başkanı oldum. Bana bu güveni gösteren herkese çok teşekkür ederim. KTFF Başkanı olduğum gün dedim ki umarım bir gün başka bir göreve gideriz. Başkanlığımda bu benim herhalde son yılımdır. Başka bir arkadaşa devredeceğim. Bana normal hayatta da, futbolun içerisinde de birçok arkadaşım, dostum sonsuz güvendi. Çok iş yapan her zaman hata yapar. Basın, yıllarca çok iş yapmamıza ve çok hata yapmamıza rağmen bu hataları her zaman basının değerli mensupları hep hoşgörü ile karşıladılar. Ben onlara da çok teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.