Sertan ameliyat ettiriliyor

Sertan ameliyat ettiriliyor

Süper Lig’in son maçında sakatlanan G.Birliği oyuncusu Sertan Kurukafa, Perşembe günü Ankara’da ameliyat olacak

A+A-
İlker Züğürt, “ligin tamamlanması ile birlikte ciddi bir sakatlık yaşayan oyuncumuz Sertan Kurukafa’yı girişimlerimiz sonucu ameliyat ettirip, yeni sezona yetişmesini sağlayacağız”

 

İlker Züğürt, “kaymakamlığın kulübe el koyması ile birlikte kaymakamlık kulübü, genel kurula taşımaları için kulüp üyelerinden benim ile birlikte Mehmet Züğürt ve Cem Kanat’ı görevlendirdi.

 

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in son maçında sağ diz çapraz bağlarında kopukluk yaşayarak sakatlanan ve bir süredir ameliyat olmayı bekleyen Gençler Birliği’nin golcü oyuncusu Sertan Kurukafa, kulübün yönetimine talip olan iş insanı İlker Züğürt ve arkadaşları tarafından ameliyat ettiriliyor. İlker Züğürt’ün verdiği bilgiye göre Sertan Kurukafa, Ankara Acıbadem Hastanesi’nde, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Mehmet Serdar Binnet tarafından ameliyat edilecek. Gençler Birliği kulübünün içinde bulunduğu durumdan en az zararla çıkmak için uğraş verdiklerini belirten iş insanı İlker Züğürt, “Sertan takımın gol ayaklarından ve diğer tüm oyuncular gibi bizim için çok değerli bir futbolcumuzdur. Bu nedenle en erken zamanda ameliyatını olup yeni sezona yetişmesi için arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Züğürt: “Güçlü bir yönetimle çalışmaya geliyoruz”

Merkez Kaymakamı Ahmet Arslan’ın yazılı emri ile Gençler Birliği kulüp yönetimine el koyan İskele Kaymakamlığı, üyelerden belirlenen İlker Züğürt, Mehmet Züğürt ve Cem Kanat’ı kulübü genel kurula götürmeleri için görevlendirirken, iş insanı İlker Züğürt kulüp başkanlığına aday olduğunu bir kez daha vurguladı. Kaymakamlığın bu tavrı üzerine konuşan başkan adayı İlker Züğürt, “Daha önceden yönetim kurulunu oluşturmak için Larnakalılar Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalara başlamıştık ve çok güçlü bir yönetim kurulu ile birlikte Gençler Birliği’ni layık olduğu yerlere taşımaya geliyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.