Sermaye: “Üzücü, ama bitecek”

Sermaye: “Üzücü, ama bitecek”

K-Pet Süper Lig’in çiçeği burnunda teknik direktörü Hakan Sermaye, yeni takımı ile henüz maça çıkamadı.

A+A-

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeni ile Göçmenköy ile anlaştıktan kısa süre sonra ülkede sporun durması ile Sermaye yeni takımı ile ilk maç heyecanını yaşayamadı.

 

Sermaye: “İçimde bir burukluk var”

Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Gündemi programına konuşan Sermaye, “Ailece evimizdeyiz. Tüm dünyanın sağlıklı olması için temennide bulunuyoruz” dedi.

Göçmenköy’ün Doğan Türk Birliği ile oynadığı Kıbrıs Kupası karşılaşması öncesi takımın toplantısına katıldığını aktaran Sermaye, “Oyuncuların çoğunu tanıyorum. Kupa maçında tribünde oturacağım için çok fazla karışmadım. Maçtan bir gece önce takımla tanıştık. İçimde bir burukluk var. Tüm dünya bu süreci yaşarken ne diyorsun denebilir ama bu hayatımızın akışı. Bir antrenmana bile çıkamamışken böle bir durum yaşamak üzücü. Ama bitecek” dedi.

 

“Kesinlikle lig tamamlanmalı”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun açıklamalarına katıldığını belirten Sermaye, “Ligin kesinlikle ligin tamamlanması lazım. Bu benim şahsi görüşüm. Lig tamamlanırken öncelikle dünya ve ülkemiz olağanüstü kötü durumu atlattığında, normal hayata döneceğimizde, iki hafta, üç hafta değil, en az 1 ay hazırlık süresi olması lazım. Ve bir ay önceden haber verilmeli. Bunu yaparken uzmanlarla çalışılmalı, fikir alınmalı. Bir ay hazırlık döneminden sonra verilecek karar da önemli” dedi.

 

“Mevcut durumda en az 2-3 sene yabancısız oynamamız gerekiyor”

Gelecek sezon yabancı oyuncunun kaldırılması ile ilgili görüşlerini aktaran Sermaye, “Yabancısız oynamak kötüydü. Kendi takımım için düşünmüyorum ama şimdiki ekonomik duruma göre doğru karar olduğunu, en az 2-3 sene yabancısız oynamak durumunda kalmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1583 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.