“Seriyi de, liderliği de devam ettirmek istiyoruz”

“Seriyi de, liderliği de devam ettirmek istiyoruz”

Yonpaş Dumlupınar’ın teknik direktörü Evren Bahtıkara, Yenicami maçı öncesinde konuştu, “Lefkoşa’ya seriyi devam ettirmek için gideceğiz” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’de bu sezon çıktığı 6 maçın 6’sını da kazanarak liderlik koltuğunda oturan Yonpaş Dumlupınar, hafta sonunda oynayacağı Yenicami maçına hazırlanıyor. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Evren Bahtıkara Yenicami maçı öncesinde YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu, galibiyet serilerine bu maçın sonrasında da devam etmek istediklerini söyledi.

Lider konumunda oldukları için moral olarak çok iyi durumda olduklarından bahseden Bahtıkara, alınan iyi sonuçların takıma olumlu derecede yansıdığını belirtti.

Hafta sonunda oynayacakları Yenicami maçının önemine de vurgu yapan Evren Bahtıkara, “Her iki takım da genç ve dinamik. İki takım da hücum yönünü iyi kullanan ekipler. Seyir zevki yüksek, kaliteli bir maç olacak” şeklinde konuştu.

“İyi sonuçlar takımımıza keyif veriyor”

Yonpaş Dumlupınar’ın teknik direktörü Evren Bahtıkara ligde geride kalan 6 haftayı değerlendirdi, iyi sonuçlar almanın takıma büyük bir keyif verdiğini söyledi. “Sezona büyük hedefler koyarak başlamadık” diyen Bahtıkara, iyi sonuçlar aldıkça özgüvenlerinin arttığını ifade etti. Bahtıkara, “Bulunduğumuz yerden dolayı çok mutluyuz. İyi bir ortamımız var. Temennimiz bunun bu şekilde devam etmesi” ifadelerini de kullandı.

“Rekabetin üst düzeyde olduğu bir sezon olacak”

Evren Bahtıkara, geçen 6 haftalık süreçle ilgili yaptığı genel değerlendirmede çekişmeli maçlar oynandığını ve tüm takımların kazanma arzusu olduğunu belirtti. “Hem üst sıralarda, hem de alt sıralarda yarışın içinde ne kadar fazla takım olursa ligin seyir zevki ve izlenebilirliği daha iyi olur” diyen Bahtıkara, önlerinde daha uzun bir yol olduğuna işaret etti, devre arası takımların yapacakları transferlerle ligin şekillenebileceğini söyledi. Rekabetin şu ana kadar üst seviyede olduğunu da ifade eden Evren Bahtıkara, bu sezon kopmaların olmayacağını ve ligin sonuna kadar rekabetin şu andaki gibi üst düzeyde geçeceğini dile getirdi.

“Seriyi devam ettirmek istiyoruz”

Hafta sonunda oynayacakları Yenicami maçı hakkında da değerlendirmeler yapan Yonpaş Dumlupınar teknik patronu Evren Batıkara, galibiyet serilerine bu maçın sonrasında da devam etmek istediklerini söyledi. Bahtıkara, Yenicami maçı değerlendirmesine şöyle devam etti: “Her iki takım da genç ve dinamik. İki takım da hücum yönünü iyi kullanan ekipler. Seyir zevki yüksek, kaliteli bir maç olacak. Biz Lefkoşa’ya seriyi devam ettirmek için gideceğiz. Tüm planlarımız da bu yönde. Kazanarak hem seriyi, hem de liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Oyuncumuz Mehmet Erol’un sakatlığı var, şu an 2 iki antrenmana katılmadı, durumu maç günü belli olacak.

Yenicami – Yonpaş Dumlupınar mücadelesi 4 Kasım Cumartesi günü Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma öncesinde şu ana kadar yoluna kayıpsız devam eden Yonpaş Dumlupınar’ın 18, Yenicami’nin ise 13 puanı bulunuyor.

Bu haber toplam 478 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.