Şenol gollerle başladı

Şenol gollerle başladı

K-Pet Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Binatlı’nın devre arasında Gençler Birliği’nden kiralık olarak transfer ettiği Şenol Şöför, çıktığı ilk resmi maçta iki gol birden atmayı başardı.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası 1. Tur karşılaşmasında ilk kez bir resmi maçta Binatlı forması giyen Şenol Şöför, Değirmenlik’e karşı iki gol birden attı. Devre arasında Gençler Birliği’nden kiralık olarak Binatlı’ya gelen oyuncu, Değirmenlik maçı sonrasında YENİDÜZEN’e düşüncelerini paylaştı.

 

Şöför: “Elimden gelenin fazlasını vermeye çalışacağım”

Binatlı’nın yeni oyuncusu Şenol Şöför, bu hafta sonunda başlayacak ikinci devre öncesinde düşüncelerini aktardı. Şöför; “Yeni takımımda golle başlamak benim için güzel bir duygu oldu.  Devamının gelmesini temenni ederim. Takımıma hedefimiz doğrultusunda elimden gelenin fazlasını vermeye çalışacağım” dedi.

 

İlk resmi maç, iki gol…

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası 1. Turu’nda Değirmenlik’i konuk eden Binatlı’da ilk kez bir resmi maça çıkan Şenol Şöför, bu karşılaşma da 2 gol birden atmayı başardı. Bu karşılaşmada 90 dakika sahada mücadele ede oyuncu, takımının elde ettiği 7-0’lık galibiyette önemli rol oynadı.

Bu haber toplam 2512 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.