“Şenkul yanımızda olacak”

“Şenkul yanımızda olacak”

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, “Murat Şenkul başkanım sporun içerisinde olan biri olarak yapacağımız her türlü aktivitede çocuklarımızın yanında olacağı müjdesini bizlere verdi. Bu da bizi çok mutlu etti.” açıklamasını yaptı

A+A-

KKTC Cimnastik Federasyonu heyeti, Girne Belediyesi’nin yeni başkanı Murat Şenkul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret ile ilgili olarak KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Girne Belediyesi’nin yeni başkanı Murat Şenkul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaret için çiçek yerine köpek maması götürerek barınakta bulunan dostlarımıza yardım etmek isteyip farkındalık yaratmaya çalıştık. Bu uygulamayı diğer ziyaretlerimizde de devam ettireceğiz.
Ziyarette değerli başkanımıza bugüne kadar yaptıklarımız ve bundan sonraki süreçte birlikte yapabileceklerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Murat Şenkul başkanım eski futbolcu olması sebebiyle sporun içerisinde olan biri olarak yapacağımız her türlü aktivitede çocuklarımızın yanında olacağı müjdesini bizlere verdi. Bu da bizi çok mutlu etti.
Değerli kaptanıma göstermiş olduğu ilgi, alaka ve hoş sohbetten ötürü çok teşekkür eder yeni üstlenmiş olduğu görevde başarılar dileriz.”

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.