“Sebep verenler mutlaka cezalandırılmalı”

“Sebep verenler mutlaka cezalandırılmalı”

Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı, Lefke ile Pazar günü 16 Ağustos Stadı’nda oynadıkları karşılaşmada yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Başkan Ahmet Arslan imzası taşıyan açıklamada söz konusu olayların federasyon tarafından dikkate alınarak suçlara sebebiyet verenlerin mutlaka cezalandırılması talep edildi, olayların takipçisi olunacağı duyuruldu. Yapılan açıklama şu şekilde:

 

“Dün Lefke’de oynanan ligin son maçında her iki takımın liderlik mücadelesinde yükselen tansiyon sonucu üzücü olaylara maruz kaldığımızı bildirmek isteriz. Lefke Spor Kulübü Başkanını ve değerli yöneticilerini tenzih ederek, bazı holigan tavırlarla seyircilerimize saldırmış ve bizlere stres dolu dakikalar yaşatmışlardır. Baştan sona seyirci ve futbolcularımıza küfürlerle sataşmışlardır. Bu bir kısım taraftar, yaptıklarıyla yetinmemiş bayan yöneticimize yapılan linç girişiminden ancak polis yardımıyla kurtulabilmiştir. Spor Basını ciddi bir sözlü küfür ve tehdit altında kalarak çok sıkıntılı dakikalar yaşadığına üzülerek tanıklık ettik. Tüm bunlar devam ederken maç bitiminde genç kalecimize 17 nolu oyuncu tarafından yapılan tartaklama ve sonrasında Tek. Dir. Cenk hoca tarafından darp Hareketi ile yara alarak tedavi görmek durumunda kalmıştır. Bu olaylar Tv görüntülerine yansıyarak bizleri üzmüştür. Olayların Federasyonumuzca dikkate alınmasını ve bu suçlara sebebiyet verenler mutlaka cezalandırılmasını talep eder ve bu olayların takipçisi olacağımızı duyururuz.”

Bu haber toplam 838 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.