“Şartların yerine getirilmesi için girişimlerimiz sürüyor”

“Şartların yerine getirilmesi için girişimlerimiz sürüyor”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, futbolun yeniden başlatılması için girişimlerin devam ettiğini belirtti

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu açıklamalarda bulundu. Hasan Sertoğlu, futbolun yeniden başlatılabilmesi için gerekli şartları içeren yazının Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’ne iletildiği ve girişimlerin devam ettiğini belirtti. Sertoğlu, talep ettikleri protokolün imzalanmasının ardından takımların daha fazla mağdur olmaması için 8 haftalık bir hazırlık sürecinin verileceğini de duyurdu. Yapılan açıklamada ayrıca Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’ne 22 Eylül’de gönderilen yazı da eklendi.

 

Sertoğlu: Şartların yerine getirilmesi için girişimlerimiz sürüyor

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun konu ile ilgili açıklaması şöyle;

"Spor kamuoyunun dikkatine, 25 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen 2019-2020 Olağan Mali Genel Kurulu’nda kulüplerimizin oybirliği ile tarafıma verdiği yetki kapsamında futbolun yeniden başlaması süreci halen devam etmektedir. Futbolun yeniden başlaması için gerekli şartlarımızı içeren yazı 22 Eylül 2020 tarihinde Sağlık Bakanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’ne gönderilmiş olup bu şartların yerine getirilmesi için girişimlerimiz sürmektedir.

Gelişecek olan süreçte kulüplerimizin daha fazla mağdur olmaması adına talep ettiğimiz protokolün imzalanmasına müteakip takımlarımıza hazırlık dönemi için 8 haftalık süre verilecektir. Bilgilerinize getirir, saygılar sunarım…"

 

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi'ne gönderilen yazı şöyle:

hasan-sertoglu-saglik-bakanligi-yazi-003.jpg

Bu haber toplam 3798 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.