“Şartlarımızı zorlayarak spor yaptırmaya devam edeceğiz”

“Şartlarımızı zorlayarak spor yaptırmaya devam edeceğiz”

Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, şartlarını zorlayarak ülke gençliğinin bir yıl spordan kopmaması için spor yaptırmaya devam edeceklerini belirtti.

A+A-

Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram:

Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, şartlarını zorlayarak ülke gençliğinin bir yıl spordan kopmaması için spor yaptırmaya devam edeceklerini belirtti. Futbolun oynanması için ellerinden geleni yaptıklarını ancak günün sonunda oynanmaması yönünde çıkan karara saygı duyduklarını, bugün gelinen noktada vakaların olmasının da futbolu durdurduğunu belirtirken, Eğer vakalara devam ederse ve biz seneye çıkıp futbol oynarsak ben geçen yıl neden oynamadık diye sormayacak mıyım?” ifadelerini kullandı. Evram ayrıca futbol camiasının futbolun oynanmasını istemesi halinde elinden geleni yapabilirdi görüşünü de savundu.

 

Evram: Antrenmanlarımızı şartları zorlayarak yapıyoruz

Genç TV ekranlarında yayınlanan Vizyon Futbol programına konuşan Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, uzun yıllardır kendisinin ve ekibinin kulüp içerisindeki gayelerinin ülke sporuna hizmet verirken, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve ülkeye kayda değer bir şeyler yapmak olduğunu belirtti. “Yola çıkarken bu hedefle çıktık” diyen Evram, “Ülkemizde Covid 19’da varken antrenmanlarımızı elimizden geldiğince şartlarımızı zorlayarak yapıyorsak bu gaye ile yapıyoruz. Çünkü birçok genç oyuncuya hizmet veren, birçok yetişkine ekmek parası veren bir kulübüz çünkü. Sürdürülebilir bir yapı için bu hizmetlerimizin devam etmesini ben ve yönetimim bir şekilde sağlamak zorundadır. Bu her şeyi mükemmel yapacağız demek değildir. Ama önemli olan elimizden geleni yaparak hizmeti yapmaktır” dedi.

 

“Oynanması için elimizden geleni yaptık. Oynanmadı, karara saygı duyduk”

“Ülkede futbol yoksa biz gerekli imkan ve önlemleri alarak bünyemizdeki tüm sporculara spor yapma imkanı sağladık” diyerek sözlerini sürdüren Evram, “Ülkenin gençliğinin gelişimi için futboldan 1 yıldan koparmak, ülke sporcularının gelişiminin önünü kesen bir olaydır. Bu güne kadar kulübü bu noktaya nasıl getirdiysek, ona göre bir tavır sergiledik” dedi. “Futbolun oynanması için elimizden geleni yaptık. Oynanmaması yönünde karar çıktı, alınan karara saygı duyduk ama böyle bir karar çıktığı için kendi vizyonumuzdan cayacağız diye bir şey söz konusu olmadı” diyen Evram, Sağlık Kurulu’nun izin verdiğince sürece sporcuların spor yapmasını sağlayacaklarını ifade etti.

 

“Geçen yıl neden oynamadık diye sormayacak mıyım?”

“Geçtiğimiz süreçte gerek federasyon başkanımız gerek tüm kulüplerimiz ligin oynanıp tamamlanması için elinden geleni yaptı. Bu futbol oynandı ve o gün iyi ki bu futbolu oynadık dedik” şeklinde sözlerini sürdüren Evram, “Hasan Başkan bugün vaka sıfır, bugün oynamazsak ne zaman oynayacağız dedi ve oynandı. Bugün geldiğimiz nokta vakalar var, her gün çıkıyor, buna dayanaraktan gerek ekonomik nedenler gerek vaka sayıları açısından birçok kulüp başkanı oynanmaması yönünde karar üretti. Ben şunu sormak isterim; bugün vakalar bitmedi, seneye de mi futbol oynamayacağız? Eğer vakalara devam ederse ve biz seneye çıkıp futbol oynarsak ben geçen yıl neden oynamadık diye sormayacak mıyım?” ifadelerini kullandı.

 

“Futbol camiası oynanmasını isteseydi elinden geleni yapardı”

“Futbol camiası bu yıl futbolu oynamak isteseydi, futbolu oynatmak için elinden geleni yapardı” diyen Evram, “Hep birlikte bu kötü günlerde birbirimize destek olarak ülkenin en güzel sosyal aktivitelerinden birini hem ülkemizi, hem gençliğimizi mutlu ederek yolumuza devam ederdik. Belki bugün biz yanlış olabiliriz ama bu bakış açımızın arkasında durduk” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 3589 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.