“Şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor”

“Şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor”

Türk Ocağı’nda yaşanan sakatlıklara Levan da eklendi, Teknik Direktör Ahmet Dedekorkut, iyi bir kadro olmalarına rağmen hamle şanslarının azaldığını belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut, geçtiğimiz hafta kazandıkları Merit Alsancak Yeşilova ve kupanın çeyrek final ilk maçında galip ayrıldıkları Çetinkaya maçlarını değerlendirdi. Dedekorkut, Yeşilova karşısında güzel bir galibiyet elde ettiklerini, iki kulvarda yollarına devam etmek istediklerini ancak yaşanan sakatlıkların iyi bir kadro olmalarına rağmen hamle şanslarını azalttığını aktardı.

 

Dedekorkut: “Oyun üstünlüğünü skora yansıtınca güzel bir galibiyet oldu”

Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de kazandıkları Merit Alsancak Yeşilova maçını değerlendiren Ahmet Dedekorkut ,”Bizim için zor bir maçtı. Yeşilova maçı bölge derbisi sayılır. En önemlisi Yeşilova son haftaların en formda iki üç takımından bir tanesiydi. Biz üçüncü, onlar dördüncüydü ve yanımıza çok yaklaşmıştı. Doğan Türk Birliği’nin kaybetmesiyle yenenin ikincilik şansı vardı. İkinci yarının ortalarına kadar zor bir maç geçti. Belli bir dakikadan sonra biz oyun üstünlüğünü bayağı elimize aldık. Bunu da skora yansıtınca güzel bir galibiyet geldi” dedi.

 

“Sakatlıklardan hamle şansımız azalıyor”

Kupada çeyrek final ilk maçını Çetinkaya karşısında 2-1 galip tamamladıklarını, iki kulvarda devam etmek istediklerini belirten Dedekorkut, “Ancak bu aralar şanssızlık peşimizi bırakmıyor” dedi.  Dedekorkut, “Ligin ilk yarısında İsmet’in sezonu kapatması, devre arasında kadromuza kattığımız Idan’ın sakatlığından dolayı ameliyat olması, Çetinkaya maçında Levan’ın ayak kemiğinin kırılması gerçekten bizi bayağı zorluyor. Şu yönden zorluyor, iyi bir kadromuz var, ancak bu tip eksiklikler bizim hamle şansımızı azaltıyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.