Samsun etabını kürsüde tamamladılar

Samsun etabını kürsüde tamamladılar

Türkiye Plaj Voleybolu Pro Beach Tour Samsun etabında yer alan Kıbrıslı Türk sporcular organizasyonu derece ile tamamladılar

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen plaj voleybolu organizasyonlarından Pro Beach Tour’un Samsun Etabı tamamlandı. Kıbrıslı Türk voleybolcular derece elde ederek organizasyonu tamamladı. Aşırı sıcaklar nedeni ile bazı takımların müsabakalardan çekildiği sezonun üçüncü Pro Beach Tour etabında ülkemiz voleybolcularından Merve Çelebi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

 

Merve hastaneye kaldırıldı

Kadınlarda Gazimağusa Belediyesi adına yer alan Merve Çelebi ile Buğra Eryıldız dün yükseldikleri yarı finalde Hopadan Çay takımından Viktoriia Aghakishieva - Zina Liubymova ikilisine 2-0 mağlup olarak üçüncülük maçına çıktı. Ancak yarı finalde fenalaşan Merve Çelebi hastaneye kaldırıldı. Sporcunun durumu iyi olurken ayağının tozu ile Ebru Karayılan - Aleyna Vence ikilisini karşısında çıktıkları maçı 2-0 yenen Buğra ve Merve üçüncü oldu.

 

Kemal Şah ikinci, Ali Osman üçüncü

Erkeklerde mücadele eden sporcularımız da organizasyonu derece ile noktaladı. Partneri Hasan Hüseyin Mermer ile mücadele eden Kıbrıslı Türk voleybolcu Ali Osman Nurettin yarı finalde rakipleri Sefa Urlu - Ali Berke Sağır ikilisine 2-1 mağlup oldu. Üçüncülük maçında Hakan Göğtepe - Volkan Göğtepe ikilisini 2-0 yenen Nurettin – Mermer ikilisi üçüncü olarak organizasyonu tamamladı. Kemal Şah ise partneri Selçuk Şekerci ile final oynama başarısı gösterdi ancak final maçında Sefa Urlu – Ali Berke Sağır ikilisine 2-0 yenilen Kemal Şah ve partneri ikinci olma başarısı gösterdi.

Bu haber toplam 1642 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.