“Şampiyonluklarımız, şampiyon melekler için gelecek”

“Şampiyonluklarımız, şampiyon melekler için gelecek”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, Adıyaman’da hayatını kaybeden ‘Melekleri’ hiçbir zaman unutmayacaklarını ve isimlerini sırtlarında taşıyacaklarının altını çizdi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Türkiye’de 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından futbola verilen iki haftalık ara, yeni haftada tamamlanıyor. Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü’nün teknik direktörü Ali Oraloğlu hafta içinde kupada karşılaşacakları Düzkaya ve önümüzdeki hafta sonu ligde oynayacakları Doğan Türk Birliği karşılaşmaları öncesinde YENİDÜZEN’e konuştu, iki maçı da kazanarak yollarına devam edeceklerini söyledi.

Deprem felaketinde yaşanan ölümlerin özellikle Mağusa bölgesinde ciddi yaralar açtığına da değinen Oraloğlu, “Şampiyonlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Oraloğlu: “İki maçımızı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz”

Mağusa Türk Gücü teknik patronu Oraloğlu, hafta başından itibaren çalışmalarına yeniden başladıklarını belirterek, önlerinde ciddi maçlar olduğunu ve bu maçları kazanmak istediklerini söyledi. Oraloğlu; “Futbolda aranın verilmesiyle takımımıza 3 günlük bir izin vermiştik. Özellikle Mağusa bölgesi yaşananlardan dolayı çok etkilendi. Tekrardan herkese başsağlığı diliyorum. Futbolun da devam edeceği belirtildi. Hafta başında başladığımız idmanlarla moral ve motivasyonumuzu yeniden toparlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta içi kupada Düzkaya deplasmanına çıkacağız. Her ne kadar kağıt üzerinde favori biz olsak da, futbol sahada oynanır ve maç sahada kazanılır. Kazanıp, üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz. Düzkaya maçının ardından yine Girne’de ligin güçlü ekiplerinden Doğan Türk Birliği’ne konuk olacağız. Ligde de kazanarak, hem galibiyet serisini daha da geliştirmek, hem de puan farkını korumak hedefindeyiz. İki maçımızı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“Şampiyonlar için…”

Ali Oraloğlu, Adıyaman’daki İsias Otel enkazında kalan ve hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesindeki genç sporcuları, öğretmenleri ve velileri hiçbir zaman unutmayacaklarının altını çizdi.

Oraloğlu şöyle devam etti:

“Çocuklarımız şampiyondu ve şampiyon unvanıyla oraya gitmişlerdi. Mağusa Türk Gücü’nün gerek geçmişte, gerekse şu andaki yönetim kurulunda olan büyüklerimizin çocukları da oradaydı. Hem Mağusa bölgesi, hem de ülke olarak çok büyük bir acı yaşadık. Çocuklarımız, bizim her zaman kalbimizde olacak. Mağusa Türk Gücü bundan sonra oynayacağı maçlarda şampiyonların adını, sırtında taşıyacak ve onları yaşatacak. Hiçbir zaman da unutmayacak. Yeni başarılara o formalarla koşacak… Şampiyonluklarımız da şampiyonlar için gelecek.”

Maçlara özel tasarımlı formaya çıkılacağı açıklanmıştı

Mağusa Türk Gücü, geçtiğimiz hafta içinde yönetim kurulu kararı ile hayatını kaybedenlerin adını 2022-23 sezonun kalanında özel tasarlanan formada taşıyacaklarını duyurmuş, bunun yanında söz konusu formalardan 5 bin adet satışa çıkaracaklarını ve elde edilen gelirin ‘Melekler’ için kullanılacağını açıklamıştı.  

Bu haber toplam 565 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.