“Şampiyonluklar ve krallıklar yaşamak istiyorum”

“Şampiyonluklar ve krallıklar yaşamak istiyorum”

13 yıl Lefke’de mücadele ettikten sonra yaz transfer döneminde Miracle Değirmenlik’e transfer olan golcü oyuncu Kasım Tağman, “Ben buraya takımımı şampiyon yapmaya ve yeniden gol kralı olmaya geldim" dedi.

A+A-

Haldun OKTAY

Önümüzdeki sezon Süper Lig’in yeni ekiplerinden Miracle Değirmenlik’te forma giyecek olan golcü oyuncu Kasım Tağman, “Lefke’deki misyonumu tamamladım ve ayrılmak istedim. Miracle Değirmenlik’te şampiyonluklar ve gol krallıkları yaşamak istiyorum” dedi.

Transferini SPORYENİ'ye değerlendiren deneyimli oyuncu, “Umarım bu zorlu süreçte Miracle Değirmenlik kulübüne faydalı olabilirim. Bunun için çok çalışıp mücadelemi her zamanki gibi vereceğim” ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıkları hakkında da konuşan Tağman, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu aktararak, çalışmaların devam ettiğine vurgu yaptı.

“Lefke Türk Spor Kulübü’ndeki misyonumu tamamladım”

13 yıl boyunca menekşe beyazlı formayı sırtında taşıdığını anlatan golcü oyuncu Kasım Tağman, “Lefke benim için bir takımdan fazlasıydı” diyerek, camiaya teşekkür etti, Lefke’deki misyonunun tamamlandığını ve o yüzden ayrılmak istediğini anlattı. Tağman; “Futbol hayatımın en güzel günleri Karadağ’da geçti. Taraftar her zaman yanımda oldu. Başarıma büyük katkı koydu. Onlar benim için itici güç, motivasyon kaynağı oldu. Lefke formasını 13 yıl büyük bir gururla taşıdım. Lefke camiasına yıllarca bana yaptıkları her şey için çok teşekkür ederim. Lefke benim için bir takımdan fazlasıydı ve hep öyle kalacak. 13 yılın ardından Lefke Türk Spor Kulübü’ndeki misyonumu tamamladım” dedi.

“Yeni bir sayfa açmak istedim”

Transfer sürecinde yaşadıklarını anlatan Kasım Tağman, yeni takımı Miracle Değirmenlik’in kendisini çok istediğini söyledi, camianın başarıya aç ve istekli olması kendisini heyecanlandırdığını aktardı.

Golcü oyuncu şöyle konuştu:

“Kendime ve gittiğim takıma yeni heyecanlar yaşatmak istedim. Bu noktada hayallerimi gerçekleştireceğim takımın Miracle Değirmenlik olduğunu biliyordum. Orada hep heyecan vardı. Camia başarıya aç ve istekliydi.  Bu düşüncelerimi Lefke Türk Spor Kulübü yönetim kuruluna ilettim. Bana zorluk çıkartmadılar. Tam tersi yardımcı olup önümü açtılar. Lefke Türk Spor Kulübü yönetim Kurulu’na teşekkür ederim. Miracle Değirmenlik başkanı Hakan Törehan beni telefonla aradı ve görüşme talep etti. Başkan bana hedeflerini yapmak istediklerini ve projelerini anlattı. Başkanı heyecanı benim çok dikkatimi çekti heyecanım iki kart arttı. Ve hemen orada el sıkıştık.

Başta başkan ve eşi olmak üzere tüm camia bana çok sıcak davrandı. Beni karşılama şekilleri ve ilgileri yıllardır kaybettiğim motivasyonumun geri gelmesine neden oldu.”

“Gol krallıkları şampiyonluklar yaşamak için geldim”

Yıldız golcü, yeni kulübüyle kendisinin hedeflerinin aynı olduğunu belirterek, Mesarya ekibinde hem yeniden gol krallığı unvanını yakalamak, hem de şampiyonluklar yaşamak istediğini ifade etti. Tağman;  “Bu süreçte birçok takımdan transfer teklifleri aldım. Başkanın bana sıcak davranışı hedefleri ve heyecanı sayesinde Miracle Değirmenlik’e tereddütsüz imza attım. Miracle Değirmenlik ile benim hedeflerim aynı. Ben buraya takımımı şampiyon yapmaya bu sayede şampiyonluklar yaşamaya geldim. İşim gol atmak. Yeniden kendimi bulduğum bu camiada gollerime devam edip yeniden gol kralı olmak istiyorum” şeklinde konuştu.   

“Kızılcahamam kampımız yoğun tempoda devam ediyor”

Son olarak yeni sezon çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu, “İkinci etap kamp çalışmaları için şu anda Kızılcahamam’dayız. Burada tempo her geçen gün artarak devam ediyor. Şampiyon olmak için disiplinli çalışmamız şart. Tüm takım işin bilincinde ve bu ciddiyetle çalışıyor. Kampta arkadaşlık ortamı daha da güçlendi. Aramızdaki iletişim arttı” dedi.

Bu haber toplam 1008 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.