Şampiyonluk yolunda tarihi fark: 7-0

Şampiyonluk yolunda tarihi fark: 7-0

Türkiye Süper Lig'in 39'uncu haftasında Beşiktaş, rakibi Atakaş Hatayspor karşısında tarihi bir galibiyet aldı, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha geçti.

A+A-

Türkiye Süper Lig'in 39'uncu haftasında Atakaş Hatayspor'u konuk eden Beşiktaş, 7-0 gibi tarihi bir skorla rakibini mağlup etti ve şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete daha imza attı.  

Siyah beyazlılar, daha ilk dakikadan rakibine golü bulmayı başardı, ilk devreyi de 5-0 önde kapattı. 

İkinci yarıda da hız kesmeyen Beşiktaş, karşılaşmayı 7-0 kazandı ve ligdeki puanını 81'e yükseltti.


Larin'den 4 gol birden...

Rakibine gol olup yağan Beşiktaş'ta Cyle Larin maçta yıldızlaşan isim oldu. Larin, 4 gol kaydederken siyah beyazlıların diğer gollerini Rıdvan Yılmaz, N'Kodou ve Akintola (kendi kalesine) attı.


Süper Lig'de bu sezon bir ilk...

Beşiktaş, bu galibiyetle Türkiye Süper Lig'de bu sezon bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. Siyah beyazlılar, rakibini 7-0 mağlup etti ve bu sezonun şu ana kadar en farklı galibiyetini elde etmiş oldu.


Maç fazlasıyla puan farkı 8...

Elde ettiği bu tarihi galibiyetle puanını 81 yapan Beşiktaş, maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe'ye 8 puan fark yaptı. Şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ın takipçisi olan Fenerbahçe Pazartesi akşamı Erzurumspor'u konuk edecek, Galatasaray ise Gençler Birliği'ne konuk olacak.


Rakip Galatasaray...

Türkiye Süper Lig'in 40'ıncı haftası zirve yarışı için önemli bir maça sahne olacak. Lider Beşiktaş, Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray'a konuk olacak.

Bu haber toplam 669 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.