Bolkan: “Şampiyonluk hedefiyle yola çıktık”

Bolkan: “Şampiyonluk hedefiyle yola çıktık”

KTSYD Kupası’nda dün akşam Merit Alsancak Yeşilova’yı farklı mağlup ederek kupaya uzanan Miracle Değirmenlik Eylül ayının sonunda başlayacak olan Süper Lig hakkında da büyük düşünüyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle dikkat çeken Süper Lig’in yeni ekibi Miracle Değirmenlik, ilk ciddi sınavını dün akşam Merit Alsancak Yeşilova ile oynadığı KTSYD Kupası maçında verdi. Rakibini 4-0 gibi farklı mağlup ederek kupaya uzanan Mesarya ekibinde teknik direktör Mehmet Bolkan SPORYENİ’ye açıklamalarda bulundu. Değirmenlik’in Süper Lig’de bulunduğu dönemler içerisinde tarihinde ilk kez bir kupa kazandığına işaret eden Bolkan, “Bu daha başlangıçtır” dedi ve bu maçın artık geride kaldığını belirterek, ligin ilk haftasında oynayacakları Doğan Türk Birliği maçını düşünmeye geçtiklerini ifade etti.

Bu yıl şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını anlatan deneyimli teknik adam, “Önümüzde uzun lig maratonu var ve hedefimizi gerçekleştirmek adına çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bolkan: “Güzel bir galibiyet aldık. Mutluyuz…”

Miracle Değirmenlik teknik patronu Mehmet Bolkan yaptığı değerlendirmede, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin (KTSYD) bu yıl 35’incisini oynattığı KTYSD Kupası’nda rakipleri Merit Alsancak Yeşilova karşısında aldıkları 4-0’lık galibiyetin “Doğru yolda yürüdüklerinin bir göstergesi” olduğunu dile getirdi. Bolkan, “KTSYD Kupası’nda göze hoş gelen iyi bir futbol oynadık. Bunun sonucunda da farklı bir skorla güzel bir galibiyet aldık. Maç öncesinde Salih Say ve Bahadır Göçben talihsiz bir sakatlık yaşadı. Her iki oyuncumuz da maçta forma giyemedi. Yaşadığımız olumsuzluklara rağmen bu başarıyı elde ettiğimiz için mutluyuz. Kazandığımız bu kupa Süper Lig’de bulunduğumuz dönemler içerisindeki tarihimizdeki ilk kupa oldu. Bu, bizim için bir başlangıçtır, devamının gelmesini istiyoruz” dedi. 

“Bu maç geride kaldı, Rakibimiz Doğan Türk Birliği…”

Deneyimli teknik adam Merit Alsancak Yeşilova maçının geride kaldığına işaret ederek, Eylül ayının sonunda başlayacak olan Süper Lig’e odaklandıklarını belirtti. Ligin ilk haftasında Doğan Türk Birliği ile zor bir maça çıkacaklarını ifade eden Mehmet Bolkan, bu maçı da kazanmak istediklerini, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Süper Kupa maçında rakiplerini analiz edeceklerinin de altını çizen tecrübeli teknik direktör, Miracle Değirmenlik olarak eksik yönleri olduğunu ve kalan bu süreçte bu eksik yönleri gidermek için çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Salih Say ve Bahadır Göçben’in sakatlıkları hakkında da bilgi veren Bolkan, Salih Say’ın Doğan Türk Birliği maçına yetişme şansının yüksek olduğunu belirtirken, Bahadır Göçben’in 20 gün sonra sahalara dönebileceğini ve oyuncunun Doğan Türk Birliği maçında oynamasının zor olduğunu sözlerine ekledi.

“Hedefimiz ilk yılımızda şampiyonluk…”

Mesarya temsilcisinin teknik patronu Mehmet Bolkan, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Önümüzde uzun lig maratonu var ve hedefimizi gerçekleştirmek adına çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi. Bolkan şöyle konuştu:  “Başkanımız Hakan Törehan bu yıl hedefin şampiyonluk olduğunu daha önceden açıkladı. Bu hedefe yönelik transferler yapıldı ve kadromuz güçlendirildi. Bizler bu yıl şampiyon olma hedefiyle yola çıktık. Bunun için kenetlendik. İlk sınavımızı da Cumartesi akşamı başarıyla geçtik. Önümüzde uzun lig maratonu var ve hedefimizi gerçekleştirmek adına çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İşimiz zor ve güçlü rakiplerimiz var. Kadromuz iyi diye işimiz henüz bitmedi. İşimiz iyi sonuçlar alıp, şampiyonluğa ulaştıktan sonra bitecek. Her ne kadar farklı bir galibiyet alsak da eksikliklerimizin olduğunun da bilincindeyiz. Bu eksiklikleri en kısa zamanda gidermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Yaz transfer dönemine damga vurdu

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e terfi eden ekiplerden biri olan Miracle Değirmenlik, ‘Şampiyonluk’ parolasıyla başladığı yeni sezonda kadrosunu güçlendirdi. Kasım Tağman, Burak Koçar, Semih Ünaldı gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Değirmenlik, hazırlık sürecini de yoğun antrenman, kamp ve maç programlarıyla geçiriyor.  

Bu haber toplam 662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.