“Şampiyonluk hayalimden vazgeçmeyeceğim”

“Şampiyonluk hayalimden vazgeçmeyeceğim”

Gönyeli Başkanı Mehmet Çıldır, Gönyeli’yi şampiyon yapacağız dediğinde kendisine güldüklerini, bu hayalinden vazgeçmeyeceğini belirtti

A+A-

Aksa Süper Lig’de bugün başlayacak haftaya lider giren Gönyeli, Lefke’ye konuk olacak. Gönyeli’de başkan Mehmet Çıldır, hem takımının 11 yıl sonra gelen liderliğini, hem de oynayacakları Lefke maçını değerlendirdi. Sezon öncesinde hayalinin bu takımı şampiyon yapmak olduğunu söylediğinde kendisine güldüklerini belirten Çıldır, “Hayalim Allah’ın izniyle şampiyonluk. Gene bana gülsünler ama hayalimden vazgeçmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

 

Çıldır: Şu anda tam bir takım ruhumuz var

Gönyeli’de üçüncü yılı olduğunu, ilk yıl sponsor olduğunu, ikinci yılda da pandemi nedeniyle futbolun oynanmadığını belirten Çıldır, başkan olduğunda Gönyeli’de kurumsal ve altyapıda bozuklukların olduğunu tespit ettiklerini ve iyileştirdiklerini söyledi.

“Hocalarımız çok değerli insanlar, onların katkısı çok büyük. Biz de maddi ve manevi desteği sunuyoruz” diyen Çıldır, “Ciddi transferler yaptık. En az 7 kiralık oyuncumuz var. Alttan gelen 5-6 genç güzel futbolcumuz var. Onları da bu yıl inşallah çıkaracağız” dedi.

Şu anda tam bir takım ruhları olduğunu aktaran Başkan Mehmet Çıldır, “Hocalarımız, sporcularımız, yönetimden bir kısım arkadaşla beraber bir hedef koyduk. Hedefimiz tuttu diyebilirim. Baf Ülkü Yurdu maçı ile de lider olduk” ifadelerini kullandı.

 

“Gene bana gülsünler ama hayalimden vazgeçmeyeceğim”

“İlk sezon açıldığında, hatta ilk seçildiğimde bu takımı şampiyon yapacağız dedim, bana güldüler” diyen Çıldır, “Gün geçtikçe hocalarımız da heyecanlanmaya başladı. Serkan hocamız çok değerli bir insan. Memleketin yetiştirdiği, Allah önünü açık etsin, değerli bir hocamız. Çok başarılı olacağına inanıyorum” derken espri yaparak “Benim gibi bir adama rast geldiği için şansı yaver gidecek” şeklinde konuştu.

Çıldır Gönyeli’nin güzel yerlere geleceğine inancının sonsuz olduğunu vurgulayarak, “Hocalarımızın direktifleri doğrultusunda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hayalim Allah’ın izni ile şampiyonluk. Gene bana gülsünler ama hayalimden vazgeçmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

 

“Lidere yakışan galip gelmek”

Ligin sekizinci haftasında oynayacakları Lefke maçı ile ilgili görüşlerini de aktaran Mehmet Çıldır, “Adnan başkan ile konuştuk. Önce bir taraftarları öpüştürüp barıştıralım dedik. Kim yenerse de ayakta alkışlayacağız, kardeş takım kavga yapmayalım dedik” ifadelerini kullandı. Lefke’yi çok ciddiye aldıklarını söyleyen Başkan Çıldır, “İnşallah galibiyet için gideceğiz. Kim güzel oynarsa kazansın. Güzel oynayanı da ayakta alkışlayacağız. Ama lidere yakışan galip gelmektir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.