Şampiyonluğu meleklere armağan etti

Şampiyonluğu meleklere armağan etti

Merve Çelebi, Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile Bulgaristan’da namağlup Balkan Şampiyonu oldu

A+A-

Balkan Voleybol Birliği (BVA) tarafından Bulgaristan’ın ev sahipliğinde tarihte ilk kez organize edilen Kar Voleybolu Balkan Şampiyonası’na Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi’nin formasını giydiği Türkiye şampiyon oldu. Çelebi turnuva sonrasında yaptığı paylaşımla başarıyı Adıyaman’da depremde hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesine armağan etti “Artık alacağım her sayı, her şampiyonluk sizin için…” dedi.

 

Namağlup şampiyon

17-19 Mart 2023 tarihlerinde düzenlenen BVA Kar Voleybolu Balkan Şampiyonası’nda Merve Çelebi’nin formasını giydiği Türkiye kadınlarda namağlup şampiyon oldu.

Antrenör Ahmet Tunçay yönetimindeki Simge Yalçın-Merve Çelebi-Seray Gürle-Petek Civan dörtlüsünden oluşan Kadın Kar Voleybolu Milli Takımı, Balkan Şampiyonası’nda oynadığı karşılaşmalarda Bulgaristan 1 ve Bulgaristan 2 takımını 2-0, Romanya takımını ise 2-1 mağlup ederek namağlup altın madalyanın sahibi oldu.

 

Çelebi: Şampiyon Melekler Takımı Balkan Şampiyonu

Merve Çelebi, organizasyonun ardından yaptığı paylaşımla elde edilen şampiyonluğu Şampiyon Melekler Takımı’na armağan ettiğini şu ifadelerle duyurdu:

“Hayatımın en zor turnuvalardan biri oldu. Her sayıyı gökyüzüne bakarak size armağan ettim. Her sayıda boğazım düğümdü… Artık alacağım her sayı, her şampiyonluk sizin için…  ŞAMPİYON MELEKLER TAKIMI BALKAN ŞAMPİYONU…”

Bu haber toplam 954 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.