Şampiyonluğa smaç attılar

Şampiyonluğa smaç attılar

Voleybolda dört haftadır süren 2021 Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi tamamlandı

A+A-

Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2021 Omaç Başat Büyükler Plaj Voleybolu Ligi, Salı akşamı oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Karşılaşmalar sonunda kadınlarda Merve – Güney ikilisi, erkeklerde Osman – Umut ikilisi şampiyon oldu.

unnamed-12.jpg

Kadınlarda Merve – Güney ikilisi şampiyon

Dört hafta süren lig mücadelesinde yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Beach Volley Arena’da oynandı. Kadınlar finalinde Merve – Güney ikilisi ile Sıla – Zalihe ikilisinin yer aldığı Nej Grain takımı karşılaştı. Rakibini 2-0’lık skorla mağlup eden Merve – Güney ikilisi şampiyon olarak organizasyonu tamamladı.

unnamed-13.jpg

Erkeklerde Osman – Umut üstünlüğü

Erkekler finalinde ise Ruffaro – Salamon’dan oluşan Vakıflar takımı ile Osman – Umut ikilisinin yer aldığı Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor takımı karşılaştı. Rakibine 2-0’lık üstünlük kuran Osman – Umut ikilisi şampiyonluğunu ilan etti.

unnamed-11.jpg

Ödüller verildi

2021 Omaç Başat Büyükler Plaj Voleybolu Ligi’nde karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları ve toplam 10 bin TL’lik parasal ödül Omaç Başat’ın ailesi ve federasyon yetkilileri tarafından verildi. Törende ayrıca Güner Burgul en başarılı erkek oyuncu ödülü Osman Çetintaş’a, kadınlarda ise Merve Çelebi'ye layık görüldü. Oyuncuların plaketlerini Nâzım Burgul ve eşi tarafından takdim edildi.

unnamed-15.jpg

unnamed-16.jpg

Bu haber toplam 1100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.