“Şampiyon olmak istiyoruz”

“Şampiyon olmak istiyoruz”

Binatlı’nın Abhazyalı oyuncusu Alexander Kogoniya CONIFA Avrupa Futbol Şampiyonası’nı YENİDÜZEN’e değerlendirdi

A+A-

K-Pet Süper Lig ekibi Binatlı’da sezonu geçiren Abhazyalı oyuncu Alexander Kogoniya, ülkemizde gerçekleşecek CONIFA Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı. Abhazyalı oyuncu, turnuvada şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.

Alexander: “Kıbrıs’taki futbol, Abhazya’daki futboldan farklı değil”

Abhazyalı oyuncu Alexander Kogoniya, ülkemiz futboluyla Abhazya futbolu arasında pek farklılık olmadığını belirterek buradaki futbolun da Abhazya’daki futbol şartlarıyla benzer olduğunu söyledi. Verilen mücadelenin aynı olduğunu dile getiren Alexander, herşeye rağmen futbol oynamanın güzel olduğunu kaydetti.

“Hedefimiz şampiyonluk”

Ülkemizde 4-11 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan CONIFA Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek takımlardan biri olan Abhazya’nın milli oyuncusu Alexander, turnuvada şampiyon olmak istediklerini söyledi. Turnuvada çok zor takımlar bulunduğunu aktaran Abhazyalı oyuncu, turnuva sonunda şampiyonluk kutlamak istediklerini ifade etti.

“Henüz karar vermedim”

Geçtiğimiz sezon Binatlı forması giyen Abhazyalı oyuncu Alexander Kogoniya, toplamda 31 maçta forma giymiş ve 9 gol kaydetmişti. Binatlı hakkında da konuşan Alexander, şu anda tatil yapmaya ihtiyacı olduğunu ve daha karar vermediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.