Şampiyon Meleklerimiz için koşacağız

Şampiyon Meleklerimiz için koşacağız

Northernland Sports Fest’te 3 km’lik halk koşusu 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek

A+A-

Kuzey Kıbrıs'ın en büyük spor etkinliği misyonu ile yola çıkan ve hazırlıkları süratle devam eden NorthernLAND Sports Fest (NSF23) 29-30 Eylül, 1 Ekim tarihlerinde İskele Long Beach, Pera Mackenzie’de gerçekleştirilecek.

Spor festivalinin en anlamlı organizasyonu 3 km’lik halk koşusu olacak. Tüm Long Beach sahilini kapsayacak olan İskele Belediyesi ile işbirliği halinde düzenlenecek halk koşusu 1 Ekim Pazar günü saat 11.00’de Pera Mackenzie’den başlayacak ve eski İskele Çemberi’ne ulaşılarak aynı noktada tamamlayacak.

 

Sağlıklı yaşam önceliği için koşu ve yürüyüş

1.5 km gidiş, 1.5 km dönüş şeklinde toplam 3 km’lik bir mesafeyi kapsayacak, sağlıklı yaşam önceliği ile düzenlenecek organizasyondan elde edilecek tüm gelir, Şampiyon Melekler’in adını yaşatmak ve geleceğin şampiyonlarını desteklemek için Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Eğitim Bursu’na aktarılacak.

 

Kayıtlar sürüyor

Yarış güzergahı dahilindeki yol yarış süresinde trafiğe kapalı tutulacak. Yoğun bir katılımın olması beklenen ve şu ana kadar yüksek bir kayıt oranına ulaşan halk koşusu için yarış anına kadar kayıt alınabilecek.

29 Eylül Cuma gününden yarış başlangıcına kadar festival alanından da kayıt alınacak ayrıca önceden kayıt yaptırmış olanlar da festival alanından göğüs numaralarını alabilecek.

Bu haber toplam 763 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.