Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi’nde heyecan sürüyor

Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi’nde heyecan sürüyor

2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi’nde 6’ncı gün karşılaşmaları yarın oynanıyor.

A+A-

2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi’nde 6’ncı gün karşılaşmaları yarın oynanıyor. Saat 18.00’de başlayacak müsabakalarda 6 kategoride çeyrek final ve yarı final maçları oynanacak. Organizasyonda şu ana kadar toplam 132 karşılaşma oynanırken, 6. gün programında 22 karşılaşma daha oynanacak.

KKTC Voleybol Federasyonu, Osman Çetintaş Büyük Erkekler kategorisi dışında diğer bütün kategorilerin, fikstürde belirtilen müsabaka saatlerinde değişiklik yapıldığını da duyurdu. Buna göre, Yıldız Kız, U12 Kız, Büyük Kadınlar, Yıldız Erkek ve U13 Erkek kategorilerinde maçı olan bütün takımların ve sporcuların saat 18.00’de başlayacak olan 6. gün müsabakaları öncesinde organizasyon alanında olmaları istendi.  Federasyon, 6. gün ilk müsabakalarının yıldız kızlar kategorisinde oynanacağını da bildirdi.

 

3’üncülük maçı ve final Çarşamba günü…

Voleybol Federasyonu, 2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybol Liginde 6 kategoride final ve 3’üncülük karşılaşmalarının 26 Temmuz Çarşamba günü oynanacağının bilgisini de verdi. Karşılaşmaların ardından ise düzenlenecek ödül töreni ile dereceye girecek takımlara ödülleri takdim edilecek.

Osman Çetintaş Büyükler kategorisinde hem kadınlarda, hem de erkeklerde ilk üç dereceyi elde edecek olan takımlara ayrıca toplamda 30 bin TL ödül verilecek.

Bu haber toplam 449 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.