Şampiyon Değirmenlik

Şampiyon Değirmenlik

Mehmet Berkel Anı Turnuvası tamamlandı.

A+A-

Geleneksel İskele Festivali kapsamında düzenlenen Mehmet Berkel Anı Turnuvası Pazar günü tamamlandı. Larnaka Gençler Birliği, İskele Trabzon, Mehmetçik, Değirmenlik, Yarköy Pamukkale ve Kaplıca’nın mücadele ettiği turnuva oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi.  Turnuvanın finali Değirmenlik ile Kaplıca, 3’üncülük mücadelesi ise Larnaka Gençler Birliği ile 1461 İskele Trabzonspor arasında oynandı.

 

Değirmenlik finali farklı kazandı

İskele Festivali kapsamında her yıl bir isim anısına düzenlenen halı saha turnuvası bu yıl Mehmet Berkel anısına gerçekleştirildi. 29 Haziran’da başlayan ve 5 gün süren turnuvanın her bir saniyesi centilmence geçti. Asıl kazananın dostluk olduğu turnuvaya bu yıl adını altın harflerle yazdırmayı başaran takım ise Değirmenlik Spor Kulübü oldu. Kaplıca ile finalde karşılaşan Değirmenlik, rakibini 6-0 mağlup etti. Bu sonuçla Değirmenlik şampiyon olurken Kaplıca turnuvayı 2. sırada tamamladı.

 

Üçüncülük G.Birliği’nin

Değirmenlik’in birinci, Kaplıca’nın ikinci tamamladığı turnuvada Larnaka Gençler Birliği ile 1461 İskele Trabzonspor arasında oynanan maçta 3’üncülük kupası da sahibini buldu. Larnaka Gençler Birliği rakibi 1461 İskele Trabzonspor’u 4-2 mağlup ederek 3’üncülük kupasını kazanan taraf oldu. 1461 İskele Trabzonspor da turnuvayı 4. sırada tamamladı.

 

Ödüller verildi

Turnuvanın final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül törenine ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri Çağlar Karadağ, Halil Dericioğlu, İsmail Osum ve Sefa Kurukafa’nın yanı sıra Mehmet Berkel’in ailesi ile çok sayıda futbol sever katıldı. 29 Haziran’da başlayıp 7 Temmuz’da son bulan futbol turnuvasında İskele Belediyesi Sağlık Birimi de hazırda bekletildi.

Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.