Şampiyon çalışmalara başladı

Şampiyon çalışmalara başladı

Son Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü, yeni sezon hazırlıklarına start verdi

A+A-

Süper Lig’in son şampiyonu Mağusa Türk Gücü, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına salon çalışmaları ile başladı. İki hafta boyunca yoğun bir tempoda salonun yanı sıra kros çalışması da yapacak olan MTG, Ağustos ayında Boluda bir de kamp gerçekleştirecek.

 

Haftada altı gün çalışacak

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, Cuma günü salon çalışmalarına başladıklarını, iki hafta boyuna Çarşamba ve Cuma günleri kros, diğer günler salon olacak şekilde çalışacaklarını aktardı. 17 Temmuz’da saha çalışmaları ile hazırlıklara devam edeceklerini belirten Ali Oraloğlu, 9 Ağustos’a kadar ülkede yapacakları çalışmanın ardından 11-18 Ağustos tarihlerinde Bolu, Gerede’de sezon öncesi kampını gerçekleştireceklerini ifade etti. Oraloğlu Süper Kupa karşılaşmasına kadar 8 tane hazırlık maçı oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

 

Dinopeter geliyor

Mağusa Türk Gücü formasını daha önce giyen ve elde edilen başarılarda pay sahibi bir isim olan Dinopeter de adaya gelerek çalışmalara dahil olacak. Ali Oraloğlu, Dinopeter’in 17 Temmuz’da başlayacak saha çalışmalarına dahil olacağını belirtti.

 

Erhun Öztümer transferi ile ilgili değerlendirme

Mağusa Türk Gücü’nün son transferi, İngiltere’nin alt liglerinde köklü kulüplerde forma giyen, son olarak Türkiye Süper Lig’de Adana Demirspor formasını terleten Erhun Öztümer’in transferini değerlendiren Ali Oraloğlu, “Kariyeri tartışılmaz. Oynadığı seviye belli. Geçen yıl Türkiye Süper Lig’de görev yaptı. Çok forma giymese de yaptığı antrenman, seviyesi, kimlerle çalıştığı ortada. Takıma önemli katkı sağlayacağını düşündüğümüz için kadromuza kattık” dedi.

Bu haber toplam 951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.