Salk: “Mutlu ve gururluyum”

Salk: “Mutlu ve gururluyum”

Futbol hayatını TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor Kulübü’nde sürdüren Mustafa Salk, Perşembe günü ligdeki ilk golünü atmanın sevincini yaşıyor.

A+A-

SporYeni’ye duygularını aktaran Salk, “Mutlu ve gururluyum” ifadelerini kullandı.

Mamak Futbol Kulübü karşısında maça ilk 11’de başlayan Mustafa Salk, gösterdiği performansla ilgili olarak, “Öncelikle çok mutlu ve gururlu hissediyorum kendimi. Dün 3. profesyonel maçıma çıktım ve ilk 11’de çıktım. Bu maç kendimi çok iyi ve hazır hissediyordum ve her zaman da öyle olacak” dedi.

 

Salk: Sabırla çalışmaya devam

Attığı gol ile ilgili konuşan genç yetenek, “İyi oyunumu 1 gol ile de süslemek ayrı motive verdi bana. Umarım böyle başarıların devamı gelir. Hem benim hem de Türkiye’ye gelmiş diğer arkadaşlar için motive olurum, sabırla çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.

Mustafa Salk hayat felsefesinin “Hiçbir zaman ben oldum demeyeceksin” olduğunu aktarırken, “Çünkü iyinin de iyisi vardır. Hep en iyisi için çalışıp sabretmek gerekir” şeklinde konuştu.

Mustafa Salk altyapısından yetiştiği ve A takımda görev yaptığı Merit Alsancak Yeşilova’nın ardından ocak ayında TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor ile profesyonel sözleşme imzalamıştı.

Bu haber toplam 1914 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler