Salih Say ve Yasin Kurt'tan değerlendirme

Salih Say ve Yasin Kurt'tan değerlendirme

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası’nda bu akşam oynanacak kupa finali öncesinde Cihangir oyuncusu Salih Say ve Mağusa Türk Gücü oyuncusu Yasin Kurt, sporun sitesi Sporyeni’ye konuştu.

A+A-

SPOR YENİ (ÖZEL)

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası’nda bu akşam oynanacak kupa finali öncesinde Cihangir oyuncusu Salih Say ve Mağusa Türk Gücü oyuncusu Yasin Kurt, sporun sitesi Sporyeni’ye konuştu.

 

Say: “Küçük köyün büyük hikâyesini yazmaya geliyoruz”

"Bu akşam güzel maç olacağına inanıyorum. Taraftarların da stadı dolduracağına inancım tam. Güzel bir maç olmasını temenni ederim. Biz bu akşam için hazırız. Güzel, çekişmeli bir maç olacak. İnşallah gülen ve kupayı kaldıran taraf biz olacağız. Atatürk Stadı’na küçük köyün büyük hikâyesini yazmaya geliyoruz.”

salih-say-001.jpg

 


Kurt: “Camiamıza bir borcumuz var, onu ödeyeceğiz”

"Hem Cihangir, hem de biz kupayı kaldırmak istiyoruz. Biz 31 yıldır bu kupayı alamıyoruz, Cihangir de tarihinde ilk kez finale yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Rakibimiz kaliteli ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım, bunun bilincindeyiz. Çok zorlu ve seyir zevki yüksek bir maç olacağına inanıyorum. Hak edenin kazanmasını diliyorum. Tribünlere güzel futbol izlettirmek istiyoruz. Sezon başından bu yana bizi hiç yalnız bırakmayan Mağusa Türk Gücü taraftarına ve camiamıza bir borcumuz var. Onu ödemek için sahadaki mücadelemizi vereceğiz. Dilerim ki centilmence maç olur."

yasin-kurt.jpg

Bu haber toplam 1816 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.