Sakallı, Türkiye’de değerlendirme toplantısına katılacak

Sakallı, Türkiye’de değerlendirme toplantısına katılacak

Türkiye Atletizm Federasyonu 2022 sezonu değerlendirilmesi, 2023 sezonu ve 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunlarına hazırlıklar kapsamında Milli Takım sporcu ve antrenörlerin katılımı ile 26-27 Eylül tarihlerinde değerlendirme ve planlama toplantısı düzenliyor

A+A-

Türkiye Atletizm Federasyonu geride bırakılan 2022 sezonunun değerlendirilmesi, 2023 sezonu ve 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunlarına hazırlıklar kapsamında Milli Takım sporcu ve antrenörlerin katılımı ile 26-27 Eylül tarihlerinde İzmir’de Yüksek Performans Kamp Merkezinde değerlendirme ve planlama toplantısı düzenliyor. Şubat ayında iki federasyon arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında bu önemli toplantıya KKTC Atletizm Federasyonu da davet edildi.

Federasyon Başkanı Ferhat Sakallı’nın katılım göstereceği toplantıda gelecek sezon Türkiye ile işbirlikleri kapsamında nelerin yapılabileceği, Türkiye’deki müsabakalarda daha fazla Kıbrıslı Türk atletin yer alması gibi konularda görüş alış verişi yapılacak.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun üst düzey sporcu, antrenör ve kurullarının yer alacağı toplantıda Türkiye ile destek ve katkı anlamında nelerin de yapılabileceğinin değerlendirilmesi yapılacak.

Söz konusu toplantı için Ferhat Sakallı yarın adadan ayrılacak.

 

Bu haber toplam 503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.