Sakallı, KTSYD yönetimine dahil oldu

Sakallı, KTSYD yönetimine dahil oldu

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde (KTSYD) Asbaşkanlık görevini yürüten Şükrü Burağan, iş yoğunluğu nedeniyle dernek faaliyetlerine vakit ayıramamasını gerekçe göstererek görevinden affını istedi.

A+A-

Burağan’ın talebi yönetim tarafından kabul edilirken, yerine yedek üye Hamit Sakallı dahil edildi. KTSYD tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

“Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Yönetim Kurulu’nda Asbaşkan Şükrü Burağan görevinden ayrılırken, yerine yedek üye Hamit Sakallı dahil olmuştur.

2019-21 dönemi ve 2021 döneminin başlangıcından bu yana Asbaşkanlık görevini yürüten Şükrü Burağan, 5 Nisan 2022 Salı günü ilettiği yazılı dilekçe ile yaşadığı iş yoğunluğu ve dernek faaliyetlerine vakit ayıramamasını gerekçe göstererek görevinden affını istemiştir. Konuyu değerlendiren yönetim kurulu, Burağan’ın talebini kabul etmiştir.

Aynı yönetimde yer alarak üç yıla yakın sürede keyifle çalıştığımız Burağan’a derneğimize kattıkları ve bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

KTSYD Yönetim Kurulu yedek üyesi olan, daha önce de çeşitli dönemlerde Yönetim Kurulu üyeliği yapmış Hamit Sakallı yeniden yönetim kuruluna dahil olmuştur. Sakallı’ya aramıza “hoş geldin” der, konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yaşanan bu değişim sonrasında yönetim kurulunda Genel Sekreter olarak görev yapan Necati Özsoy’un Asbaşkanlık görevine, Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Hüseyin Köprülü’nün Genel Sekreterlik görevine, Hamit Sakallı’nın da Genel Sekreter Yardımcısı görevine getirildiğini kamuoyuna duyururuz.”

Bu haber toplam 613 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.