Sağlık için pedal çevirdiler

Sağlık için pedal çevirdiler

Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü tarafından “Sağlık İçin Pedal Çevir” sloganı ile bisiklet turu etkinliği yapıldı.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübünün farkındalık yaratmak ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak adına organize ettiği “Sağlık için pedal çevir” bisiklet turu etkinliği yapıldı. Etkinliğe Gazimağusa Belediye Başkanlığına vekalet eden Asbaşkan İbrahim Uysal katıldı. Çamlık Spor Kulübü’ne emeklerinden dolayı Canan Zeki ve Kaptan Doğruöz’e birer teşekkür plaketi sunuldu.

Gazimağusa Asbaşkanı İbrahim Uysal’ ın yaptığı açıklamada; Ülkemizde madde bağımlılığının ve kötü alışkanlıkların ciddi boyutlara ulaştığını, çözümünün gelecek nesillerin sağlıklı yetişebilmesinden geçtiğini, bu mücadelenin yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve diğer paydaşların işbirliği içerisinde yürütülmesi ve sorunların erken çözümlenebilmesi açısından önemli olduğunu söyledi. Uysal, Gazimağusa Belediyesi her yaşa ve cinsiyete uygun, insanı geliştirmede katkı sağlamaya yönelik projeleri toplumsal dönüşümün bir parçası olarak görmekte olduğunun altını çizdi. Uysal, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Canan Zeki açıklamasında, gençlerin bu güzel etkinlikte yer almasının mutluluk verici olduğunu, Çamlık Spor Kulübü’nün bu anlamlı etkinliği organize ederek ortak paylaşımda gençleri bir araya getirdiği için tebrik ettiğini söyleyerek, ömür boyu bisiklet sürmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları yönünde gençliğe öğütlerde bulundu. Zeki, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.