Sağır ve Serdarlı disipline sevk edildi

Sağır ve Serdarlı disipline sevk edildi

Serdarlı Gençler Birliği ve başkanı Mete Sağır, KTFF Disiplin Kurulu'na sevk edildi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Soruşturma Merci, Atoll Kozanköy maçında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle Serdarlı’yı ve Serdarlı Başkanı Mete Sağır’ı müsabaka sırasında hakemler ve KTFF mensuplarına yönelik söylemleri, maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaları nedeniyle disipline sevk etti.

Konu ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

 

KTFF Soruşturma Merci, 07.08.2023 tarihinde aşağıda yazılı sevk kararını almıştır.

19240 maç numarasıyla 05.08.2023 tarihinde Kozanköy Raif Rauf Denktaş Stadında Atoll Kozanköy SK ile Serdarlı GB arasında oynanan İktisatbank BTM 2. Ligi Play Off Yarı Final 2. maçında, 4814 lisans numaralı Serdarlı GB Başkanı Mete Sağır’ın müsabaka sırasında, müsabaka hakemlerine ve KTFF mensuplarına yönelik kişilik haklarına saldırı, hakaret, küfür ve tehdit içerikli söylemleri ve müsabakanın ardından sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle KTFF Disiplin Talimatı’nın 41. ve 37. Maddesi uyarınca BTM Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine;

Yine aynı müsabakada, Serdarlı GB taraftarlarının müsabaka sırasında devam eden çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle KTFF Disiplin Talimatı’nın 53. Maddesi uyarınca Serdarlı GB’nin BTM Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verilmiştir.

Bu haber toplam 627 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.