“Rüyamız, gizli hedefimiz şampiyonluk”

“Rüyamız, gizli hedefimiz şampiyonluk”

Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Türk Ocağı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün dört günlük bir kamp gerçekleştirecek.

A+A-

Mağusa’da Crystal Rocks Otel’de gerçekleşecek kamp süresince sarı siyahlı ekip günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren takımın deneyimli teknik direktörü Mehmet Bolkan, Türk Ocağı’nın ne Limasol’da ne de Girne’de hiç lig şampiyonu olmadığını, “Rüyamız, gizli hedefimiz” olarak nitelendirdiği şampiyonluk hayalini kurduklarını belirtti.

 

Mağusa’da dört günlük kamp

“Crystal Rocks Otel’de dört günlük kampımızda Yeni Boğaziçi ve Mormenekşe’de sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapacağız” bilgisini veren Mehmet Bolkan, “Sezonu 12 Nisan’da açtık. Sanırım ilk kamp yapacak olan takımız. Hedefimiz iki kamp yapmak. Birincisini Kıbrıs’ta yapıyoruz, ikincisini Ağustos ayında Ankara, Kızılcahamam’da yapacağız. Ardından tempoyu düşürerek lige gireceğiz” açıklamasını yatı.

Başkan ve yönetim kuruluna kendilerini kırmayarak iki kamp taleplerini uygun gördükleri için teşekkür eden Mehmet Bolkan, “Elimizde çok yetenekli gençlerimiz ve abi pozisyonunda oyuncularımız var. Bu sezon tek yabancı olacak olması Türk Ocağı’nın çok büyük lehinedir. Ertaç Taşkıran da geri dönmüştür” dedi.

 

“Gizli hedefimiz, rüyamız şampiyonluk”

Türk Ocağı’nın ne Limasol’da ne de Girne’de lig şampiyonluğunun olmadığının altını çizen Mehmet Bolkan, “Gizli hedefimiz, rüyamız Türk Ocağı tarihinde bir ilk yaşamaktır. Bunun için başkan, teknik kadro, oyuncular ve en önemlisi camiaya ihtiyacımız vardır. Bunun için erken yol aldık. İnşallah hedefimize ulaşırız” açıklamasını yaptı.

 

“Ertaç ve Remzi hayalimdi”

Ertaç ve Remzi’nin birlikte oynayacak olmalarının kendisinin hayali olduğunu söyleyen Mehmet Bolkan, “Belki de iki tane flaş santrfor bizde. Ocak’ta ve Kaymaklı’da birlikte çalıştığım Remzi ve Ertaç’ın yan yana oynaması bir hayalimdi. Ocak’ta şans eseri buldum. İkisi çok uyumlu. Tabi diğer arkadaşları da görevlerini yapacak. Şampiyon olacak takımın santrfora ihtiyacı vardır. Kale ve defans da önemli ancak galibiyetler şampiyonlukları yaratır. İki golcümüzle gizli hedefimize umarım yürürüz” dedi.

 

“İki nokta transfer için çalışıyoruz”

Bolkan transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirterek, iki nokta transfere ihtiyaçları olduğunu açıkladı. Koyulan hedef çerçevesinde yönetimle görüştüklerini belirten Bolkan, “İki nokta transferlerimiz olacak. Bunu gerçekleştirmek için çalışmalar yapılıyor. Bir tanesi stoper, bir tanesi de 10 numara olabilecek bir oyuncuyu mutlaka takımımıza katacağız. Zaten bizim fazla transfere ihtiyacımız yoktur” ifadelerini kullandı.

 

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.