Ronaldo resmen Manchester United'da

Ronaldo resmen Manchester United'da

Manchester United, Cristiano Ronaldo ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

A+A-

Cristiano Ronaldo, 12 yıl sonra Manchester United'a döndü. Portekizli oyuncu, yıldızının parladığı Manchester United ile bir yıl daha opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, "Ronaldo ile 2+1 yıllık anlaşmaya varıldı" denildi. 

 

RONALDO'NUN TRANSFER MALİYETİ NE KADAR?
 

Oyuncunun yılın futbolcusuna verilen Ballon D'or'u 5 kez kazandığı kaydedilirken, kariyeri boyunca 30 büyük kupa kazandığı vurgulandı.

Ronaldo, 5 Şampiyonlar Ligi, 4 FIFA Kulüp Dünya Kupası, İngiltere, İspanya ve İtalya'da 7 lig şampiyonluğu ve Portekiz ile de bir Avrupa Şampiyonluğu sevinci yaşarken, üç farklı ülkede lig şampiyonluğu kazanan ilk oyuncu oldu.

Geçen sezonu Juventus iile İtalya'da gol kralı olarak tamamlayan Ronaldo, bu yılki Avrupa Şampiyonası'nda da Altın Krampon ödülünü kazandı. Portekizli milli oyuncu, Manchester United'daki ilk döneminde 292 maçta 118 gol kaydetti.

Cristiano Ronaldo transferiyle ilgili olarak kulüp internet sitesine, " Manchester United kalbimde her zaman özel bir yere sahip oldu. Yeniden Old Trafford'da, taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum" açıklamasını yaptı. 

Manchester United Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer ise transferle ilgili olarak, "Ronaldo'nun dönüşü, bu kulübün benzersiz cazibesini gösteriyor ve her şeyin başladığı yere döndüğü için kesinlikle çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 760 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.