"Rekoru egale ettik, geliştirmek istiyoruz"

"Rekoru egale ettik, geliştirmek istiyoruz"

Süper Lig’in ilk yarısını yenilgisiz lider bitiren Mağusa Türk Gücü’nde Teknik Direktör Ali Oraloğlu, 3-1 kazandıkları devrenin son maçı sonrasında Bayrak Radyosu’na açıklamalarda bulundu.

A+A-

13 maçta 13 galibiyet almanın bu yıl adına “çok önemli bir başarı” olduğunun altını çizen Oraloğlu, “Sadece iki puan kaybımız var. Bu takımı bugün buraya kadar getiren futbolcularımı kutlamak istiyorum. İşlerine duydukları saygı, antrenmanlardaki performansları, maçlara verdikleri önemden dolayı. Teknik heyetimdeki hocalarımı da kutluyorum” dedi.

“Rakiplerimizden 7 puan öndeyiz. İkinci bir devre daha var” diyen Oraloğlu, “3 Ocak’ta antrenmanlara başlayıp 5’inde Antalya kampına gideceğiz. Oradan iyi dönerek lige ve kupaya iyi girmek istiyoruz. Bugün 13 galibiyet serisinin egalesini yaptık, rekoru ne kadar geliştirebilirsek, bu Kıbrıs rekoru sanırım, oraya taşımak istiyoruz. Bizim en büyük hedefimiz 3. yıldız, şampiyonluk. Kupanın sponsoru bu yıl başkanımızın şirketi oldu. Onu da istiyoruz. Ne varsa istiyoruz açıkçası. İnşallah Allah gönlümüze göre verir” açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.