Ramos’tan Messi itirafı: Acı çektik

Ramos’tan Messi itirafı: Acı çektik

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos kendi belgeselinde Lionel Messi hakkında itirafta bulundu.

A+A-

The Legend of Sergio Ramos adlı belgeselde konuşan yıldız futbolcu, ''Bunca sene Lionel Messi'ye karşı acı çektik. Eğer Barcelona ona sahip olmasaydı daha fazla şampiyonluklar kazanırdık.'' dedi.

Jose Mourinho'nun Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde Barcelona'ya karşı aldıkları sonuçları hatırlatan Ramos, ''Tarihin en iyi Barcelona'sına karşı oynadığımız dönemler oldu. Mourinho gibi harika bir teknik direktöre sahiptik ama onları yenmek bizim için çok zordu. Onlara karşı çok fazla kazanamadık. Maçlarımızda bizim ya da onların neden olduğu çok sayıda gerginlikler yaşandı'' diye konuştu.

2005'ten bu yana Real Madrid forması giyen 35 yaşındaki futbolcu eflatun-beyazlı formayla bugüne dek 5 La Liga, 4 Şampiyonlar Ligi, 2 Kral Kupası, 4 Süper Kupa, 3 UEFA Süper Kupa ve 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası kazandı.

 

El Clasico'da Messi, Ramos'un önünde

İki yıldız bugüne kadar Real Madrid - Barcelona rekabetinde 43 kez karşılaştı. Bu maçlardan 19'unda Lionel Messi gülerken 14'ünde ise Sergio Ramos galip ayrıldı. 10 karşılaşma ise berabere bitti.

Bu haber toplam 2256 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler