Ralli öncesi eğitim

Ralli öncesi eğitim

Avrupa Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı, Kıbrıs Rallisi programı içerisinde ülkemizde yapılacak olan Lefkoşa Özel Seyirci etabı için gözlemci eğitimleri başladı

A+A-

Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın (MERC) bir ayağı olan Kıbrıs Rallisi, bu yıl 16-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi seyirci özel etabı Lefkoşa’da yapılacak. Lefkoşa etabının Kuzey kesimi koordinatörlüğünü yapacak olan Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nda (KKTOK) hazırlıklar sürüyor.

 

İlk eğitim semineri yapıldı

Geçtiğimiz gün, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda ilk eğitim semineri yapıldı. KKTOK Başkanı Tigin Kişmir, Lefkoşa SSS Kuzey Kıbrıs Güvenlik Sorumlusu Canben Özpaşa ve KKTOK Hakem sorumlusu Hakan Damdelen’in hazır bulunduğu toplantıya yaklaşık 60 gözlemci adayının katılması sevindirdi.

 

Güney’de ERC basın toplantısı gerçekleştirildi

Avrupa Ralli Şampiyonası Kıbrıs ayağı için ilk basın toplantısı dün güneyde yapıldı. Eurosport Organizasyon sorumlusu Jean-Baptiste Ley, Kıbrıs Otomobil Kulübü başkanı Antonis Michaelides ve yarış direktörü Nayia Kontopoulou, yarış ile ilgili basını bilgilendirdi. Basın toplantısının ikincisi ise bugün kuzeyde yapılacak. Toplantıya Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Kırıs Otomobil Kulübü Başkanı Antonis Michaelides ve Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir katılacak.

Bu haber toplam 1842 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.