Rakip fileleri boş bırakmadılar

Rakip fileleri boş bırakmadılar

Aksa Birinci Lig’in ilk devresinde üç takım oynadığı 15 maçın 13’ünde gol attı

A+A-

Aksa Birinci Lig’in ilk yarısında oynadığı tüm maçlarda gol atan takım olmadı. Oynanan 15 haftalık ilk devrenin 13 maçında ise gol bulan takımlar SFC Dörtyol, China Bazaar Gençlik Gücü ve Miracle Değirmenlik oldu. Üst üste en fazla gol atma serisini ise Çetinkaya yakaladı.

 

Üç takım 13 maçta gol attı

Ligin ilk yarısında oynanan 15 karşılaşmanın 13 tanesinde gol atma becerisi gösteren üç takım bulunuyor. İlk yarıyı lider tamamlayan SFC Dörtyol’un yanı sıra üst sıraları zorlayan ekipler China Bazaar Gençlik Gücü ve Miracle Değirmenlik 13 maçta gol kaydetti. Bu takımların ardından 12 maçta Çetinkaya, Karşıyaka, Esentepe ve İncirli gol buldu.

SFC Dörtyol ayrıca ilk yarıda bir maçta en fazla gol atan takım da oldu. Ligin son sıra ekibi Görneç’in ağlarına 8 gol kaydeden Dörtyol bu alanda da ilk sırada yer aldı.

 

En iyi seri Çetinkaya’da

Ligin ilk yarısında üst üste maçlarda gol bulma serisinin sahibi ise Çetinkaya. Sarı kırmızılı ekip ligin ilk haftasında gol kaydedemezken ardından 12 maç üst üste gol atarak bu alanda ilk sırada yer aldı.

 

En az gol sayısı Görneç ve Bostancı Bağcıl’da

İlk devrede oynadığı maçların sadece beş tanesinde gol bulabilen ekip Bostancı Bağcıl oldu. 10 maçta gol atamayan Güzelyurt ekibini 7 maçta gol atabilen Görneç ve 9 maçta gol üretebilen Düzkaya takip etti.

 

birinci-lig-gol.jpg

Bu haber toplam 685 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.