Raketler plajda sallandı

Raketler plajda sallandı

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından organize edilen “4. Plaj Tenis Turnuvası” dün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından organize edilen “4. Plaj Tenis Turnuvası” dün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Ana sponsorluğunu ‘Ahmet Kızılkılınç’ anısına 20 Temmuz Restoran’ın yaptığı turnuvaya, Kocaresi Holiday Resort, Wonderkids Early Leaming Center, Global Learning Village, Dowerade, Serena Group, Reklam Dünyası, Astan Muhasebe, Address Estate, Pakduş, Aspava Restoran, Mey - Su sponsor olarak önemli katkı koydu. Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü puanlı olarak düzenlemiş olduğu turnuvaya ilgi yüksek olurken, turnuvada Çift Erkelerde 20, Çift Kadınlar 4, Karışık Çiftler 14, Minikler 12 olmak üzere toplam 50 takım toplam 100 sporcu kıyasıya mücadele ederek şampiyonluk mücadelesi verdi. Kocaresi Holiday Resort Otelde oynanan turnuvaya, aşırı sıcağa rağmen tenis severler ilgi ile izledi.

 

Onur ödülü Çağakan Kansu’ya, Fair Play ödülü Özay Barutcu’ya

4.Plaj Tenis Turnuvası finallerin ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara kupa, madalya ve özel ödüller Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyon başkanı Ragıp Ratip, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü başkanı Cahit Kasapoğlu, yönetici Yusuf Kuloğlu, Fuat Toptemel, Baş antrenör Çağlar İzkan, 20 Temmuz Restoran sahibi Barış Kızılkılınç tarafından verildi. Ayrıca, Bu yıl ilk kez verilmesi kararlaştırılan Onur ödülü Çağakan Kansu’ya, Fair Play ödülü ise Özay Barutçu’ya verildi.

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından organize edilen puanlı 4.Plaj Tenis Turnuvası’nda dereceye girenle şöyle oluştu.

 

Çift Erkeler

1.Mehmet Sonat-Yarkın Kuloğlu

2.Florin Sorodoc-Orhan Azizioğlu

 

Çift Erkekler Alt Grup

1.Hasan Gazioğlu-Sercan Erozan

2.Hasan Baybars-Hasan Doğan

 

Çift Kadınlar

1.Vivien Loardache-Saadet Aktuğlu

2.Şafak Güzoğlu-Rahme Veziroğlu

3.Nergiz Menemenci-İzem Civisilli

4.Özay Baturçu-Pınar Berk

 

Karışık Çiftler

1.Saadet Aktuğlu-Mehmet Sonat

2.Ecem Açıkel-Avni Ersuner

 

Karışık Çiftler Alt Grup

1.Hazan Ali Akhisar-Melis Mevlit

2.Ragıp Ratip-Nina Ratip

 

Küçükler

1.Elçin Özbilen-Gökhun Gazioğlu

2.Aren Baybars-Nadir Çınarlı

 

Küçükler Alt Grup

1.Yağmur Kurt-Ege Kurt

2.Çise Tuğcu-Doğa Özdi

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.