“Radikal kararlarla devreye başlayacağız”

“Radikal kararlarla devreye başlayacağız”

İlk yarıyı önceki sezonlara oranla daha kötü bir şekilde tamamlayan AKSA Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova’da yönetici Abdülkadir Çelik, takımda bazı değişimler olacağı sinyallerini verdi.

A+A-

İlk yarıyı önceki sezonlara oranla daha kötü bir şekilde tamamlayan AKSA Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova’da yönetici Abdülkadir Çelik, takımda bazı değişimler olacağı sinyallerini verdi. Önceki gün kaybettikleri Mağusa Türk Gücü maçından sonra Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Osman Dinler’le Radyo Futbol programına konuşan Çelik, “En az üç oyuncu ile anlaşmış durumdayız. Beş oyuncu civarında da takviye yapmayı planlıyoruz” dedi.

“Bazı oyuncularla yolları ayıracağız” diyen Çelik, “Radikal kararla ikinci devreye başlayacağız. Bu takım belki ilk beş olur, altıncı olur, dördüncü olur ama oralarda olacak. Niyetimiz kupada da bir yerlere gelebilmek” dedi.

 

Çelik: 9-16 Ocak tarihlerinde kamp yapacağız

Ligdeki durumlarının belli olduğunu söyleyen Çelik, “Umarım iyi bir hazırlık dönemi geçiririz. Ocak ayının 2-3’ü gibi toplanacağız. 9-16 Ocak tarihleri arası kendi sponsorumuzun oteli Merit’te kamp yapacağız. Ondan sonra kupa haftasına gireceğiz. Sonra da lig başlayacak. O şekilde planlamamızı yaptık. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek ikinci yarı daha farklı bir Yeşilova göstereceğiz inşallah” açıklamalarını yaptı.

 

Bu haber toplam 788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.