“Puan veya puanlar için gideceğiz”

“Puan veya puanlar için gideceğiz”

K-Pet Süper Lig’in 21’inci haftasında Cumartesi günü Gençler Birliği deplasmanına gidecek olan Gençlik Gücü’nde başkan Suma Zafer Choudhry, düşüncelerini aktardı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 21’inci haftasında Cumartesi günü Gençler Birliği deplasmanına gidecek olan Gençlik Gücü’nde başkan Suma Zafer Choudhry, düşüncelerini aktardı. Suma Zafer Choudhry, her karşılaşmada olduğu gibi Gençler Birliği maçından da puan veya puanlar hedeflediklerini söyledi.

 

“Her takım, her takımı yenebilecek güçtedir”

Süper Lig’de eksik veya sakat futbolcular ve bunlar gibi sorunların mazeret olmadığını belirten Choudhry, ligde her takımın her takımı yenebilecek güçte olduğunu ifade etti. Choudhry; “Süper Lig’de her takım her takımı yenebilecek güçtedir. Bu nedenle bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. Futbolcularımızdan en iyi futbollarını oynamalarını, 90 dakika boyunca koşmalarını istiyoruz. Bunu başardıkları zaman puan veya puanların gelmesi mümkündür” şeklinde konuştu.

Ligde 25 puanı bulunan Gençler Birliği ile 23 puanı bulunan Gençlik Gücü arasındaki karşılaşma Cumartesi günü saat 15.00’de oynanacak.  İlk devre Lefkoşa’da oynanan karşılaşma 1-1’lik skorla sona ermişti.

Bu haber toplam 1247 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.