“Puan kaybı lüksümüz yoktu”

“Puan kaybı lüksümüz yoktu”

Çetinkaya Türk Spor Kulübü Teknik Direktörü Turan Altay, 5-0 kazandıkları Türk Ocağı maçını değerlendirdi.

A+A-

Bayrak Radyosu’nda Salih Borucu’nun sunduğu Radyo Futbol programına konuşan Altay, “Puan kaybı lüksümüz yoktu. Önemli bir üç puan aldık” dedi.

Geçtiğimiz hafta sahalarında Pera Larnaka Gençler Birliği maçında yaşadıkları 2 puanlık kayıptan sonra Türk Ocağı deplasmanına mutlak galibiyet için geldiklerini belirten Altay, “İlk devre çok pozisyon yakaladık. İlk gol erken geldi ama iki ve üçüncü gol gecikti. Bu goller de gelince daha rahat, ayağa pas yapan bir görüntümüz vardı. İkinci yarıda bulduğumuz gollerle galip geldik. Puan kaybı lüksümüz yoktu. Önemli bir üç puan aldık” dedi.

 

“Üç maçlık periyodumuz Lefkoşa’da”

Hafta başından itibaren Doğan Türk Birliği maçına en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Altay, “Amacımız başından beri belirttiğimiz gibi Play-out dışında kalarak rahat bir şekilde sezonu geçirmek. Zaten üç maçlık periyodumuz Lefkoşa’da olacak. Doğan Türk Birliği, Küçük Kaymaklı ve Yeniboğaziçi maçlarında istediğimiz sonuçları elde edersek amacımıza büyük oranda ulaşırız diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 601 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.