Puan kaybetme lüksleri yok

Puan kaybetme lüksleri yok

K-Pet Süper Lig'in 21'inci haftası bu akşam oynanacak Doğan Türk Birliği - Binatlı karşılaşmasıyla kapanıyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig'in 21'inci haftası bu akşam oynanacak Doğan Türk Birliği - Binatlı karşılaşmasıyla kapanıyor. Mete Adanır Stadı'nda oynanacak bu kritik maç öncesinde iki takımın da zirveden uzaklaşmamak için puan kaybına tahammülü bulunmuyor. 18.15'te başlayacak bu zorlu karşılaşmada Serhan Şimşek görev yapacak.

 

Doğan Türk Birliği seriyi devam ettirmek istiyor

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Doğan Türk Birliği'nde şu ana kadar yakalanan 4 maçlık galibiyet serisi bu akşam da sürdürülmek isteniyor. Sarı lacivertli ekip, galibiyet serisini 5'e çıkararak zirve yarışından kopmamak istiyor.

 

Binatlı çıkışa geçmek istiyor

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen ancak son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirveden uzaklaşan Binatlı'da kötü gidişe bu maçta son verilmek isteniyor. Sarı yeşilli ekip 18'inci hafta itibariyle göreve gelen teknik direktör Hasan Topaloğlu ile galibiyetle henüz tanışamadı. Binatlı, bu akşamki karşılaşmada hem haftalar sonra galibiyet, hem de şampiyonluk umudunu gelecek haftalara taşımak istiyor.

 

İlk maçı Binatlı almıştı

İki takım, ilk devrenin 6'ncı haftasında karşı karşıya geldiği maçta saha içerisinde çok iyi bir mücadele ortaya koymuştu. O karşılaşmayı kazanan ekip 3-1'lik skorla Binatlı olmuştu.

Bu haber toplam 1389 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.