Pote MTG için göreve hazır

Pote MTG için göreve hazır

MTG formasını giyen Beninli golcü Michael Pote, ikinci devre takımın önemli hücum gücü olacak

A+A-

Aksa Süper Lig’in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Mağusa Türk Gücü’nün yeni transferi Mickael Pote ligin ikinci yarısında forma giymeye hazır. Pote, teknik direktör Ali Oraloğlu ve Başkan Koral Bozkurt ile bir araya geldi.

Ligin ikinci devresinde MTG forması giyecek Pote, özellikle Türkiye 1’nci Ligi’ne attığı gollerle damga vurdu. Şimdi Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor ile ismi özdeşleşen Pote ayrıca Kıbrıs’ın güneyinde Omonia ve APOEL gibi kulüplerde görev yaparak Şampiyonlar Ligi’nde de forma giydi. Pote ligin ikinci devresinde son Mağusa Türk Gücü’nün en büyük hücum silahı olacak.

 

Oraloğlu: Büyük katkı sağlayacağına inanıyorum

Transfer sonrası konuşan MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, kariyeri başarılarla dolu Pote’nin takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Oraloğlu, kariyerli yabancı futbolcuların ülkemizdeki genç oyuncular için de ciddi bir fırsat olduğunu belirterek, “Bu transfer MTG alt yapısı da dahil tüm futbolcularınızı heyecanlandırdı. Ligimiz için de önemli olduğunu düşündüğüm bu transferi gerçekleştiren başkanımız Koral Bozkurt’a teşekkür ederim” dedi.

 

Bozkurt: Ligde kaliteyi artıracak

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, Pote transferinin Süper Lig’de kaliteyi artıracağını söyledi. MTG’nin şampiyonluk hedefinde bu transferin önemli olduğunu vurgulayan Bozkurt, “Umarım tribünlerimiz de bu transferle coşacak. Şampiyonluk yolunda MTG taraftarını yanımızda görmek, birlikte şampiyonluk şarkıları söylemek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 1461 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.