Play-off’larda heyecan sürüyor

Play-off’larda heyecan sürüyor

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen bocce liglerinde Play-off mücadelesi sürüyor.

A+A-

Erkekler Play-off yarı finalinde ÖZEV ile karşılaşan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) üçlü karşılaşmaya iyi başladı. Hüseyin’in başarılı atışları ve Halit’in desteğiyle farkı açan YDÜ baştan sona üstün götürdüğü seti 9-1 kazandı.

Tekler karşılaşmasına ise YDÜ Yenal, ÖZEV ise Sert ile sahaya çıktı. Sezonun flaş isimlerinden Sert’in iyi oyununa karşılık tecrübesini öne çıkaran Yenal seti 9-2 kazandı ve böylelikle YDÜ maçı 2-0 a getirerek seride 2-0 öne geçerek finale adını yazdı.

Gecenin diğer maçında ise Deniz Plaza ile GÜHAD karşı karşıya geldi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği ve sözlü atışmaların da olduğu karşılaşmada üçlü seti 9-5 kazanan Deniz Plaza setlerde 1-0 öne geçti.

Tekli karşılaşmalara ise GÜHAD sürpriz yaparak oyuna Mustafa yerine Bünyamin ile başladı. Deniz Plaza ise Recep ile sahada boy gösterdi. Zaman zaman zorlandığı maçı 9-3 almasını bilen Recep maçı Deniz Plazaya getirdi ve bu sonuçla Deniz Plaza finale çıkan diğer takım oldu.

 

Kadınlarda Kaymaklı seriyi eşitledi

Kadınlar Play-off final ilk maçında Balıkesir ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya geldi. Heyecanlı geçen karşılaşmada deneyimli sporcuları Gülden ve Serpil’le sahaya çıkan Kaymaklı, sakin kalarak doğru atışlar ile başa baş giden karşılaşmada bir anda farkı açtı. Bu farkı maç boyunca koruyan Kaymaklı maçı 12-6 alarak seriyi 1-1’e getirdi. Serinin son maçı Perşembe günü oynanacak ve kazanan 2021 yılı şampiyonluğuna adını yazdıracak.

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.